2016 NBA Finals | Golden State Warriors 3-4 Cleveland Cavaliers | ŞAMPİYON CAVS!

Poster yapip duvarimiza asalim.
7f64dcfae9d34196759943a2654ad822.jpg

King efsane çıkmış reis.

ESPN Stats & Info
ESPN Stats & Info – Verified account ‏@ESPNStatsInfo

LeBron: on pace for 30+ PPG/10+ RPG/8+ APG in Finals for 2nd year in a row. No one else has done it in even ONE Finals (via @EliasSports)

Son düzenleme:
Kingin gelmis gecmis en buyuk oyuncu oldugu bir kez daha ispatlandi.

momentumu yakalayan cavs daha şanslı gibi.warriors'un psikolojik olarak böyle çökmesi çok garip.warriors kaybederse seneye durant'i almak için kasacaktır.

Yarin ise uyumadan gidicem. Kingin tarih yazisini kaciramam, butun gece ayaktayim.

635693316073177650844921730_king-lebron-james-wallpaper.jpg

20 haziran saat 06.00'da taksim meydanındaki kutlamalara katılalım lebron king james ailesi

GSW'yi kendi saha ve seyircisi önünde yenmek baya zor. Yenmek için 5. maçta da yapıldığı gibi oyunu soğutmak ve attıklarının çoğu girmesi lazım. O maçta tam şampiyonluk havasında değildi GSW. Biraz rehavet içerisindeydiler 3-1 önde olmanın avantajıyla. Ama üst üste 2 maçı da kaybettiler.

Momentum, üst üste 2 maç kazanan ve GSW'ye nazaran daha az baskıda olan Cavs'ta. Lakin yukarda da yazdığım gibi GSW zor kaybediyor böyle maçları.

%55'e %45 GSW önde diyorum ben.

Maç kacta

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçı izleyelim artık yani.
Gsw kazanır galiba. Lebrone James ben bitti demeden bitmez derse durum değişe bilir tabiki

Aslolan Galatasaray !!!

Curry'den çok Klay Thompson ve Dreymond Green hakediyor. Gönlüm Cavs'ten yana.

var mı NBA tarihinde 3-1 den final serisi çeviren takım ? Lebron tarihi yeniden yazacaktır

Geri
Üst Alt