2016 NBA Finals | Golden State Warriors 3-4 Cleveland Cavaliers | ŞAMPİYON CAVS!

Ağır saçmalıyorlar.Yahu gerekirse Bowen gibi parmakları gözünün önüne getir ve hatta hafifçe dokun.

Ah ah Boston- lakers finalleri olacaktı ki. Bu takımlar beni heyecanlandırmıyor, bildiğin bjk ile Bursa'nın final oynaması gibi . Zaten en çok şampiyon olanlar 17 16 ile Boston -lakers bu bile derbi olduğunu gösteriyor . Ne oldu bu takımlara son yıllarda anlamadım bir türlü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Ah ah bolton- lakers finalleri olacaktı ki. Bu takımlar beni heyecanlandırmıyor, bildiğin bjk ile Bursa'nın final oynaması gibi . Zaten en çok şampiyon olanlar 17 16 ile bolton -lakers bu bile derbi olduğunu gösteriyor . Ne oldu bu takımlara son yıllarda anlamadım bir türlü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boston kardeş

Gsw pota altina geldi mi yiyor blogu surekli dis atis deniyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Curry ve Klay hiç katkı veremedi neredeyse. İkinci yarı kendi performanslarını bulurlarsa maç +15 olur.

Green azman gibi bu maç.Hayvanın her potaya salladığı top girdi nerdeyse.Cavs de mal gibi boş bırakıyor hala adamı.

Bogut olsaydı Cavs o kadar rahat gidemezdi potaya. Net bir pivotun eksikliğini yaşıyor GSW.

Hakemler yine CCye calisiyor.
Green harika bir ilk yari gecirdi ama birileri destek olmali.
Barnes da iyiki fazla sure almiyor bos atis ozurlusu olup cikti, utanmadan 20m istiyordu.

Curry'nin üçüncü faulu çok ucuzdu. Adamı kızdırdılar. Şimdi Cavs düşünsün

Curry'nin 3 faulu de ucuz ve gereksizdi.

Bogut'un eksikliği çok hissedilmedi ama şu ana kadar GSW iyi savunuyor. Lebron çok fırsatı boş kullandı.

Curry'ye üçüncü faulünü çalan hakem anasını hiç sevmiyor.. tam bir hayırsız evlat..

Besle, büyüt, yetiştir.. sonra böyle ihanet etsin..

Shumpert puştunun curry'nin üstüne abandığı pozisyonda curry'ye faul çaldı onun bunun çocuğu..

Green'e 5. maçta verilen cezanın sayesinde serinin nasıl şike ile 7 maça uzatıldığının da belgesi oldu bu akşam

Comeback is real

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt