2016 NBA Finals | Golden State Warriors 3-4 Cleveland Cavaliers | ŞAMPİYON CAVS!

70 yıllık NBA tarihindeki normal sezon galibiyet rekorunu 1 ay önce kırmış, 82 maçın 73'ünü kazanmış bir takıma karşı 4 maç oynayıp 3'ünü kaybederek seride 3-1 geri düşüyorsun, üstelik de son 2 yılda evinde oynadığı 105 iç saha maçında 98 galibiyet almış daha da önemlisi hiçbir kritik maçı kaybetmemiş, hep zor gözüken maçları kazanmış bir takımı 2 kere üst üst deplasmanda 1 kez de kendi sahanda yenmen gerekiyor 1 hafta içerisinde ve sen bu 3 maçı da kazanıp şampiyon oluyorsun. Gerçekten efsane bir zafer. Tarihe geçecek bir başarı hikayesi Cleveland Cavaliers'ten..

Son düzenleme:
Currycilere güzel cevap Lebron'dan. Lebron haterları bile helal olsun demiştir bu şampiyonluk için.

birazdan mj ve kobenin ezik fanboylari damlar buraya güzel bir kavga izleriz

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

LeBron: "Bir sebep için geri döndüm. Cleveland'a şampiyonluk getirmek için geri döndüm."

ClYPe5jVAAA-Zhd.jpg

Cakma Cavslilar cakma Warriorslulara 'sahasinda kupa kaldirdigimin cocuklari' diyebilir artik.

Lebron Jr da iyi topcu ha. 7-8 sene sonra babasi birakinca bayragi o devrelacak ins.

Helal söylenecek bir şey yok. Lebron bundan sonra üstüne koyarak devam ederse Cleveland daha fazla şampiyonluk da görebilir. İşte o zaman kendi efsanesini yazar.

tamamını izleyebileceğimiz bir yer önerin de bakalım renkltaşlar.

Murat Kara renktaşimizi tebrik ediyorum.
Hiç istemesemde King geliyor diye diye şampiyon yaptı.

Aynı inancı seneye euroligde göstermesi temenisiyle tebrikler.

Maça gelirsek
Maçı GS koçu varejoya çok fazla süre vererek 7 sayılık farkın kapanmasına ve cavs 'ın öne geçmesine sebep oldu.

Birde Son 4 dakika sayı atamadığını görmesine rağmen maçın en kötülerinden olan klay ve curry den birinin yerine soğuk kanlı livingstona süre verseydi çok rahat sayı bulurdu
Yazık oldu GS

Lanet gelsin Dursuna!

yahu şu basketbolun neresinden zevk alıyorsunuz anlamıyorum voleybol bundan çok daha heyecanlı bir takım sporu

Geri
Üst Alt