2016 NBA Finals | Golden State Warriors 3-4 Cleveland Cavaliers | ŞAMPİYON CAVS!

Maçın ardından Curry.

ClY3nzOWMAEUXdO.jpg

Maçta sivadi ama yinede adamdir Curry. Thompson hepten efkar yapmiş. 24'te 6 3 lük attiniz 2 niz. Green dostuma yardim edemediniz.

Adamlar harbiden inanilmaz birsey basaedilar Golden favoriydi ve 3-1 öne geçiyor ama Cavs muhtesem dönüşle efsanevi bir sampiyonluk kazandı.

maç sonunu mal gibi oynamış warriors. warriors o son saniyelerde faul yapmak için niye 20-25 saniye beklemiş anlamadım.irwing'in üçlüğünden sonra mola hakkını kullanmayıp oyunu akışına bırakmak ta ayrı mallık!

Kevin Love, Cavs formasıyla son maçına çıkmış olabilir. Oyuncuyla Boston Celtics'in ilgilendiği iddia ediliyor.

lakers D'Angelo russell'ı sixers yada bulls'a takaslamayı düşünüyormuş.sixers okafor karşılığında teklife sıcak bakıyormuş.lakers bulls'a rose ve bir kaç yan parçanın da dahil olduğu bir takas teklifi götürecekmiş.

Sırf arkadaşla iddiaya girdiğimizdönem GSW önde diye GSW'yi destekliyordum ama Klay'ın ve babasının LeBron ile ilgili açıklamaları sonrası LeBron'un adeta ders vermesi de iyi oldu. Eski dönem abilerden LeBron, yeni dönem şımarık veletleri Curry ve Klay'i tokatladı diyebiliriz.

Tebrikler Cavs, tebrikler THE KING LeBron :tiphat: #Respect

pohohohohoho

mohohohhahahahha

kuhohhahahahaahahahah

noldu lan king james karşısında bukalemun gibi takım değiştirenler

yıllardır jamese karşı takım değiştirip durdunuz yemediğiniz tokat kalmadı

3-1 olunca nasıl da sallıyordunuz ama

KİNG JAMES ULAN BU

HERKES BİLEĞİNİ ÖPECEK

YADA KARŞISINDA UNUFAK OLACAKSINIZ

Golden State Warriors-Cleveland Cavaliers serisi 7. maçı, 44.5 milyon kişi tarafından izlendi.

Bu bir rekor, eski rekorsa Bulls-Jazz'a ait

Bu seri sonunda LJ nba in efsane oyuncuları arasına Kyrie Irving ise süperstarları arasına girdi. Ayrıca dipnot Lj Kobe Byrant dan çok daha iyi bir sporcudur.

Geri
Üst Alt