2017/18 Sezonu Formaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2012-2013 müydü 2013-2014 müydü tam bilmiyorum da, gercek parcali yapilmist, muazzam biseydi. Her sene gördügüm rezil formalardan sonra o formayi alayim diyorum, fakat bi umut diger sezonu bekleyeyim diyorum ama görünen o ki, bu sene o tam parcaliyi alacagim. Sanirim o formayi biraz da tasiyanindan dolayi seviyordum, Drogba reyizzz...

Galatasaray, bu sezon 368 Bin forma satarak Avrupa'da en çok forma satan 11. takım oldu. (El Mundo)

C_d-3FfXcAA_Tqa.jpg

2012-2013 müydü 2013-2014 müydü tam bilmiyorum da, gercek parcali yapilmist, muazzam biseydi. Her sene gördügüm rezil formalardan sonra o formayi alayim diyorum, fakat bi umut diger sezonu bekleyeyim diyorum ama görünen o ki, bu sene o tam parcaliyi alacagim. Sanirim o formayi biraz da tasiyanindan dolayi seviyordum, Drogba reyizzz...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit.

Son düzenleme:
Senelerdir doğru düzgün bir halt yapamayan futbol takımına uyumu açısından bire bir gitmiş , acayip spastik bir forma.
Ayrıca yine maç forması dri-fit amk .. Neden aeroswift yapmazlar anlamıyorum. 2. sınıf muameleye devam.

Formalar tanıtımdan önce satışa çıkıyor. Yönetimin hehangi bir şeyden haberi var mı acaba.. 180 tl bu formaya verenin aklını sorgularım aklını. 380 bin mi ne forma satışı yapılmış, 12 milyon tl zararda....

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 senedir forma almadığımdan dolayı isterlerse 500 tl yapsınlar

????GALATASARAY????

Sabri takımdan gitmediği sürece yok forma, tişört, atkı, kaşkol falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt