2017/18 Sezonu Formaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıldır forma almıyorum İnşallah seneye Dursun Özbek yönetimi giderse bu 3. formamızdan alıcam kendime

Arkadaş harbiden son 2 yıldır formalarımız çok kötü internette bile çok daha iyi forma tasarlıyan acemi arkadaşlar var
Jkf.md.png

JkD.md.png

3vLQy4.png

1410563476975.jpg

galatasarayeuropeanhomekit-1.png

Bv8pWG.webp

1. Beyaz forma biraz idman formasi gibi olmus. Idare eder gibi
2. Berbat ve otesi. Resmen parcali forma ile alay etmisler.
3. Bu forma guzel olmus

Tasarımla gerçek formanın hiçbir alakası yok

Gerçekten çok kalitesiz formaların yapımı filan pek beğenmedim

Bence formalar güzel. Parçalı beyaz şortla her zamanki gibi kırmızı/sarıya göre daha iyi. Bir de üçüncü forma keşke deplasman forması olsaydı da daha sık kullansaydık.

Formaların uzun kollu halleri çok güzel gerçekten

Ama parçalı formanın göğüs kısmı neden böyle bir şey yapılmaya gerek duyulmuş ?

Düz olsa çok çok daha güzel olmaz mıydı

Parcaliyla neden oynuyorlar anlamıyorum. Chelsea,Ajax,Celtic,Real,Inter,Milan,Arsenal,Manu,Everton,Atletico,Feyenoord,Juve,Bayern ve daha bir cok takim ev sahibi formasini degistirmezken biz ise her yil sacma sapan degisiklikler yapiyoruz. Sade bir parcali cikarmak bu kadar zor olmamali

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2017-18 Nike Elit 3rd;

wkaytwas.png

Chelsea ve spurs nike ile mi anlaştı?

tapa
a
l
k

Iki sezondur Roma nın formalarına imreniyorum. Onların renk kombinasyonu bize yapsalarmış keşke bu 3rd kit de.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Gelecek sezon Nike'ın Galatasaray ile birlikte diğer elit takımlara uygulayacağı ortak kalıptaki alternatif formalar. (via @gsformalari)

C8eTTZHXgAA_RI4.jpg

Gelecek sezon Nike'ın Galatasaray ile birlikte diğer elit takımlara uygulayacağı ortak kalıptaki alternatif formalar. (via @gsformalari)

C8eTTZHXgAA_RI4.jpg

PSG'ninki çok asil duruyor. Roma'nınki de fena değil diğerlerini pek beğenmedim daha güzel renkler seçilebilirmiş. Tasarım iyi ama seçilen renkler o kadar güzel değil. Bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt