2017 International Champions Cup | 18-30 Temmuz | Kanal D & CNN Türk

Manutd galibiyetine doğru gidiyor maç.. eğer yedekteki yildizlari sokarlarsa alırlar rahatlikla
Real isteksiz baya. Bale,Kroos,Marcelo biraz denedi ama yetmedi onların performansı.
Kızışır daha bu maç :D mourinho eski öğrencilerini iyi anlatmış oyuncularina..
Manuya su haliyle 1.60 veriyor da degerlendirsem mi diye düşünüyorum. Ikinci yarıda manu aslari sokarken real yedekleri sokar herhal. Atalim bakalım bir şeyler.

Manuya su haliyle 1.60 veriyor da degerlendirsem mi diye düşünüyorum. Ikinci yarıda manu aslari sokarken real yedekleri sokar herhal. Atalim bakalım bir şeyler.
Real'in yedekler çoluk çocuk zaten casemiro,kovacic,theo dışında. Bunlarda skoru dengeletebilecek isimler değiller.

Manutd kitler maçı sokarsa yedekleri erkenden.

Hava sıcak, real hazir değil ve isteksiz formsuz görüntü veriyor

İzlemeyenler için özet;

dp-bb_MU_VS_Madrid.gif

Real'in ilk hazirlik maci, Ramos ve Ronaldo yok.

Vallejo, Llorente, Ceballos ve Asensio da U21 turnuvasina katildigi icin fazladan izinli.

Yedekte bir sürü alt yapi oyuncusu var yani dogal olarak Pogba falan oyuna girerse ManU almasi lazim.

manutd handikap yapacak bunlara he
tum cocuklari aldilar

Casemiro 1-1.

Realin gençleri çok daha iyi oynuyor aslardan.

ulan bu lindelof 45 milyon euro ise biz semih'i çok ucuza satmışız!!

real madridli 29 numarali sporcuyu begendim

Real'ın geleceği parlak.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Julia Roberts vay be...

DFc65QqXcAE0gHK

Şunları izleyip sonra bizim takımı düşününce verdiğim tepki aynen şu karikatürün sonu gibi
8c3d6ec1f05941f1591f0bd528aa58ab.jpg

Geri
Üst Alt