2017 International Champions Cup | 18-30 Temmuz | Kanal D & CNN Türk

Bu arada gece futbol şöleni olacak. 2:30da Manu - Barca, 3:30da ise Juve - PSG maçları var.

altyapı ve kaliteli eğitim altınordu başarısı tebrikler ... küçük yaşta kendi domatesini üreten , sorumluluk ve özdenetim becerileriyle donatılmış mental kalitesi üst seviyede çocukları yetenekleriyle birleştirip futbolumuza sunduğu için ... bu referanslar altınordunun 2. ligden direk yüksek fiyatlara avrupaya oyuncu satmasına neden olacaktır... uzun vadede müthiş bir başarı hikayesi bekliyorum ... sağladıkları heyecan ve oluşturdukları sistem süper lig ekiplerinin tamamından fazla takip isteği oluşturuyor ileride altınordu formalı türkiye geneli taraftar desteğine sahip olabilirler ki bu kulube sempati duymamak elde değil...

DFruufzXgAEMYwY.jpg

DFsD2s9V0AA8pwU.jpg

02.30 CNN Türk

02.30 Barcelona - Manchester United | CNN Türk
03.30 Juventus - Paris Saint-Germain | Smart Spor
06.00 Real Madrid - Manchester City | Smart Spor

Yeni Iniesta olması beklenem Carlos Alena sahada bugün.

Samper de yedek sanırım o da çok iyi bir ön libero olabilir.

Barcelona'nın geçen yıl en büyük sıkıntısı beklerdi. Bu yıl Albanın eski günlerine dönmesi lazım, Semedonun Alves katkısı vermesine ihtimal vermiyorum zaten.

Barcelona şu ana kadar iki tane net pozisyonu harcadı.

Barcelona çok üstün ancak Mou takımı geri çekiyor bir nevi savunmalarını deniyor ama net fırsatlar buluyor Barca yine.

Yine de Barcanın sıkıntısı defansif kırılganlığı bu anlamda bir gelişme sağlayacak oyuncu da alınmadı.

Manu bastırmaya başladı Rashford ve Lingardla pozisyonlar yakaladılar.

Chelsea - Inter karşılaşması, bugün saat 14.35'te CNN Türk'ten naklen yayınlanacak.

Courtois
Azpilicueta - David Luiz - Cahill
Moses - Kante - Fabregas - Alonso
Willian - Batshuayi - Morata​

Geri
Üst Alt