2017 International Champions Cup | 18-30 Temmuz | Kanal D & CNN Türk

Bayern'in geniş kadrossuna baktım da baya kan kaybetmiş gibi duruyorlar. Bu sene CL'de diğer büyüklerle baş etmeleri zor bence.

Milan AL'de malesef diye düşünüyordum ki elendiğimiz aklıma geldi ve ne kadar gereksiz bir 'malesef' olduğunun farkına vardım.

Cutrone bukadar gol atmisken kiralanmaz herhalde. Silva-Bacca-Cutrone bir tane daha alirlarsa 4-4-2 falan oynayabilirler.

Milan forumlarinda 3'lü de oynayabiliriz diyorlar.

Deli gibi para harcayan zengin kulüplere baktigimiz zaman en mantikli isleri Milan'in yaptigini söyleyebiliriz.

Belotti için bence derinden fazla isteniyor. Alper'İn geçen de bahsettiği gibi gitsinelr Diego Costa'yı alsınlar işte. İtalya ligi için de uygun fizikli bir santrafor.
Costa çok bozuyor takım düzenini ciddi manada sıkıntılı bir adam ve 6 ay için değer mi?

Belotti, Dybala gibi adam bence ama 60 isteniyor sıkıntı orada. Dybalayı Juve ciddi manada beleşe aldı.

James ısınıyor.

Costa çok bozuyor takım düzenini ciddi manada sıkıntılı bir adam ve 6 ay için değer mi?

Belotti, Dybala gibi adam bence ama 60 isteniyor sıkıntı orada. Dybalayı Juve ciddi manada beleşe aldı.

Neden 6 ay olsun? Bonservisiyle alsınlar işte. 30 milyona filan alırlar diye düşünüyorum.

DA | Bayern Münih 0-3 Milan

Belotti, nam-i diger Il Gallo yakisir AC Milan'a

Geleneginde kaliteli Italyan forvet var adamlarin, bkz. Pippo Inzaghi

Athleticoya gitmiyor mu bence öyle olacak.

Ben O'nu sadece temenni diye düşünmüştüm. Öyle olacaksa tabi yapacak birşey yok.

Milan bu sene Juve beklenenden fazla kayıp yaşarken, Roma yeniden yapılanırken bir sürpriz yapar mı acaba? Özellikle Bonucci hamlesi kritik bir hamle oldu bence.

Ben O'nu sadece temenni diye düşünmüştüm. Öyle olacaksa tabi yapacak birşey yok.

Milan bu sene Juve beklenenden fazla kayıp yaşarken, Roma yeniden yapılanırken bir sürpriz yapar mı acaba? Özellikle Bonucci hamlesi kritik bir hamle oldu bence.
Çok zor. Milan'ın da takım olmaya ihtiyacı var ve sancılı süreçler geçireceklerdir.

Juve sistem takımı gidenin yeri doluyor. İleride de ligin açık ara en iyi golcülerine sahipler bırakmazlar kolay kolay.

Geri
Üst Alt