2017 Oscar Adayları Belli Oldu

La La Land en iyi film ve yönetmeni alacak. Kadın oyuncu %50 Emma Stone %50 Natalie Portman. İlerleyen günlerde belli olur bu. Erkek oyuncuyu Casey Affleck zaten garantiledi çoktan. Yardımcı oyuncularda çoktan garantiledi Viola Davis ve Mahershala Ali.

ryan varken zor sadece performans değil, abisi olsa kesindi ama

listeden sadece Hell Or High Waterı izleyebildim en merak ettiğim arrival.

ulan bu seneki filmlerin hepsine niye metascore 80+ çakmış
hepsinde american propagandası mı var

ryan kekosunun oscar aldığı yerde oyunculuk bitmiş demektir.

La La Land en büyük 5 ödülden film, aktris ve yönetmeni alacak bence bence. Orijinal senaryo dalında Hell or High Water'ın da La La Land kadar şansı olduğu söyleniyor. Bu nedenle bunu kaçırabilirler.

En iyi aktör ise kardeş Affleck'e gidecek bence. Casey Affleck her şeyi sildi süpürdü ödül sezonunda. Bafta'yı da kaparsa burada da aynı sonuç olur. Gelecek yıllarda abisi de yönetmen olarak alacaktır. :)

denzel reis enson kovboy filmi çeviriyordu hangi ara fencesi çevirdide oscara aday oldu birde yahu.
filmi izlemedim ancak gönlümüz dualarımız kendisiyle :005:

Herkes Ryan Gosling'i eleştirmiş, küçümsemiş ve pek şans vermemiş ama akademi pek öyle görmüyor. Akademinin son yıllardaki ödül verme motivasyonuna bakınca sadece yeteneği değil; role çalışmış olmayı da önemsiyor.

Ryan Gosling'in kariyerinde müzik adına pek bir çalışması yok bildiğim kadarıyla ancak filme baktığımız zaman iyi bir şekilde piyano çaldığını görebiliyoruz. Keza dans konusundaki çalışması da göze çarpıyor. Adam filmde hem çaldı, hem dans etti.

En güçlü rakibi Casey Affleck de Manchester By The Sea filmindeki performansıyla aday. Oynamamış, yaşamış klişesini hakkediyor. Hakikaten adam Lee Chandler'i yaşamış.

Bence güzel ve heyecanlı bir ödül töreni olacak. Forumda tahminler yapılıyor mu? Yapılıyorsa tören haftası biz de tahminlerimizi yaparız :)

ben ihtimal vermiyodum ama baftayı aldı bakalım haklı çıkacak mısın?:005:
Bütün ödüller verildi Oscar kaldı sadece. SAG'i Denzel Washington'ın alması kafa karıştırsa da Casey Affleck garantiledi diyebiliriz. Zaten aylar öncesinden belliydi. Diğer oyunculuk ödüllerini de Emma Stone, Viola Davis, Mahershala Ali'nin alacağı kesin gibi. Emma Stone belli değil gibiydi ama tüm ödüleri süpürdü o da.

en iyi film:
almalı: la la land
alacak: la la land

en iyi erkek oyuncu:
almalı: casey affleck
alacak: ryan gosling

en iyi kadın oyuncu:
almalı: emma stone
alacak: emma stone

en iyi yardımcı erkek oyuncu:
almalı: mahershala ali
alacak: mahershala ali

en iyi yardımcı kadın oyuncu:
almalı: viola davis
alacak: viola davis

en iyi yönetmen:
almalı: damien chazelle
alacak: damien chazelle

en iyi sinematografi:

en iyi ses kurgusu:
almalı: hacksaw ridge

en iyi ses miksajı:

en iyi film müziği:

en iyi orijinal şarkı
almalı: city of stars - la la land
alacak: city of stars - la la land

en iyi uyarlama senaryo:
almalı: hidden figures
alacak: moonlight

en iyi orijinal senaryo:
almalı: manchester by the sea

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

best fx - jungle book
f'shiz

Bu sene çoğu filmi izleyemedim ama Danzel reis her zaman çok iyi filmler çıkartıyor ve bu senede harika işler yapmış, zaten her türlü hak ediyor.

Geri
Üst Alt