2017 UEFA Süper Kupa | Real Madrid 2-1 Manchester United | MS | 8 Ağustos | TRT 1

Smart TV al dediler, surekli kesilir mi diye sordum, kesilmez dediler.... surekli yayini buffering yapiyor abv

Puhahah k283838383milyon Euro.
Real Madrid muhteşem yönetiliyor son 2-3 sezondur.

Zidane da şaka maka dünyanın en iyi teknik direktörü olma yolunda ilerliyor, takım derinliği ve dengesi muazzam Real Madrid de..

Fellaini kazmasını almadık iyi ki. Rashford'larla Premier Lig'de 3.lüğe oynarlar bence.

HTC 10

Puhahah k283838383milyon Euro.
Real Madrid muhteşem yönetiliyor son 2-3 sezondur.

Zidane da şaka maka dünyanın en iyi teknik direktörü olma yolunda ilerliyor, takım derinliği ve dengesi muazzam Real Madrid de..
Yinede Morata'nin ayrilisindan sonra bir rotasyon forvet transferi yapmalilar. Zaten Zidane da istiyormus diyorlar.

Modric-casemiro realin yarisi harbiden 2sini bizim kadroya koy çeyrek final yaparız SLde olsaydik

Isco gercekten cok iyi bir futbolcu her izledigimde cok iyi oynuyor. Real felan bunu gondermeye calisiyordu sanirim bu sene hic anlamamisdim.

Oha be Bale kaçana bak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Isco süper oynuyor. CR7 olsa bu kadar katkı vermezdi oyun içinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Isco gercekten cok iyi bir futbolcu her izledigimde cok iyi oynuyor. Real felan bunu gondermeye calisiyordu sanirim bu sene hic anlamamisdim.
James'in ilk sezonun ardindan oyle haberler cogalmisti cunku Isco fazla sure bulamiyordu. Ama gecen sezonki iyi futbolundan sonra James'i gonderdiler ve Isco ile yeni sozlesme yapacaklar yakinda.

Lukaku atti sonunda.

Haha bunu da kaçıracak sandım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt