Manyak mıyım bende üyeleri kaçırmak için işim gücüm yok kumpas kuracağım.
Herkes biliyor bir kişi benim şu üyeyi pasifize edelim kaçıralım vs tarzı bir durumumu gördüğünü söylesin şerefimle bırakırım.
Mantıklı olun biraz ya. Kaç yaşında adamsın. Tanımadığın insanlar hakkında kafanızda kurup buraya gelmeyin.
EDIT: Forumda daha sağlıklı bir şekilde tartışılması için bir şeylerin herkesin hatasını görmesi lazım. Şapkayı alıp düşünsün herkes.
Ben seni taniyorum ustat , adim sinan bilgin degil seref bilgin olsa , bilgisizden ziyade serefsiz desinler diye forumun en serefsizi oscar i urettirirdin
isin icinde art niyet , nefret oldugu zaman benim o ortamda yerim yoktur , senin yaptigin bu seyi elestirdim zaten
hidayet de mod ken satasti bana senin gudulemenle (belki de , bundan emin degilim ama gostergeler oyle) , sonra sen sazi ele aldin
senin art niyetini test ettigimiz baska olaylar da oldu, ozellikle millet uzerime gelsin diye kasten secim basligini 13 olarak birakman gibi
yani insanlarin baktigi yerde yanlis bilgi durmasi bile senin gozunde bana saldirilmasindan daha onemsiz
bir insanin kinci olmasi da anlasilabilir de , yonetici baglanti ve gucuyle bunu harmanlayacak noktaya gelmesi ust bir limit sayilabilir
seneye giyabimda daha cirkin bir sifat bulup taseronlari sal uzerime , daha keyifli yilbasi gecirirsin