2018/19 Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Ana Konu | Eurosport

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City
Benfica
Lyon
Galatasaray

Temiz iş. 1 tane herkesi yenip grubu süpürecek takım, kalanları da dengede. Yine en zayıf takım biziz ama fena kura değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1'den City gelirse Liverpool ve Spurs'den kurtuluyorsun bu tercih edilebilir diğer türlü Lokomotiv'i bekleyeceğiz.

Manchester City
Dortmund
Ajax
Galatasaray

İlk maç;

18 Eylül: Galatasaray - Ajax
2. Maç: Manchester City - Galatasaray
3. Maç: Galatasaray - Dortmund
4. Maç: Dortmund - Galatasaray
5. Maç: Ajax - Galatasaray
6. Maç: Galatasaray - Manchester City

Saygılar şimdiden...

Group D
Barcelona
Manchester Utd
Monaco

Galatasaray
n2DFmoi.png

Önümüze gelenden 5-6 yiyip hayat bize zindan olsun istediğimden değil ama olabildiğince zor bir grup gelsin istiyorum. Biz özellikle Fatih Hoca zamanlarında ne zamanki dişimize göre rakiplerle karşılaştıysak konsantrasyon problemi çekmişizdir. Ulan bunu da mı yenemedik diyeceğimiz bir takımla berabere kalmaktansa sağlam bir rakibe karşı çatır çatır oynayıp yenilmek daha güzel bana göre.

Son yıllarda hiç çekmedik o yüzden 1'den Barça gelsin, 2'den ManU, 3'ten de Liverpool hariç kim gelirse gelsin. Liverpool mümkünse hiç gelmesin çünkü muhtemelen top bile göstermeyecekler, o artık biraz işkenceye girer :p Hangi gruba düşerlerse düşsünler (Barcelona-Bayern de dahil) o grubun favorisi olacak acayip bir takım.

Zor gelsin, 3. olalım, iyi hatırlanalım tek beklentim budur bu sene için.

Group H
Juventus
Porto
Schalke
Galatasaray

bunu cektım

Son düzenleme:
City
Benfica
Lyon
Galatasaray

Temiz iş. 1 tane herkesi yenip grubu süpürecek takım, kalanları da dengede. Yine en zayıf takım biziz ama fena kura değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1'den City gelirse Liverpool ve Spurs'den kurtuluyorsun bu tercih edilebilir diğer türlü Lokomotiv'i bekleyeceğiz.
Birinci torbadan en iyisi gelsin herkesi yensin. Biz diğer ikisini hallederiz.

Baska baslikta bunlari ben de dile getirmistim .

Ilk kategoriden city gelmesi 2 ve 3 te artik tottenham , liverpool ve united in olmamasi demek . Ama biz en sirada cekilecegimiz icin zaten kuramiz belli olurken 3 takim da belli olmus olacak

Ikincisi . Zaten hepsi kamikaze takimlar ama , bayern ve city cikmasi diger 3 takima da benzer tehdit olacaktir . Ama ornegin juventusla kafa kafaya oynayacak bir dortmund olmasi kotu olur .. zamaninda arsenal , dortmund beraberce ciktiginda hic iyi olmamisti

Yani cok iyi takimlar olsa da hepsi , bayern ve city olasiliklari diger iki takimi diger daha cok tehdit eder

Fakat 2 ve 3 ten gelenlerin de birbirlerine nispeten denk takimlar olmasi da istenebilir . Cunku unutmayin ki 2-3 arasinda da 6 puanlik bir puan sepeti var

Eger 2-3 ten yakin takimlar gelmiyor ise , o zaman 1-2 cok guclu , 3 uncu takim olabildigince zayif olmasi da bir avantaj olur . Cunku is bizim 3 uncu ile bire bir maclarimiza kalir . Avrupa ligine gecis icin kendi gobegimizi keseriz

Juventus

Benfica

Monaco

diyor ve saat 19.00'ı bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt