- 6 Mart 2015
- 4.920
- 3.627
- 1.523
Simdilik bakiyoruz. Genç ve türk oyunculardan kadro kurmaya meraklı her takım olabilir...Hamza hocam yeni adresiniz neresi olacak
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdilik bakiyoruz. Genç ve türk oyunculardan kadro kurmaya meraklı her takım olabilir...Hamza hocam yeni adresiniz neresi olacak
Sevillasevilla gibi üst üste 3 kere avrupa ligini kazanmak mı yoksa 3 sene üst üste CL de çeyrek final mi? vallaha benim için CL daha önemli CL başka bir dünya.

Bu Juventuslulara nasıl koyduysak unutamıyorlar
![]()
hayirdir?Bu Juventuslulara nasıl koyduysak unutamıyorlar
![]()
artık sneijder gala da değil nasılsa falanda diyorlar mı merak ettim...Bu Juventuslulara nasıl koyduysak unutamıyorlar
![]()

HÜRMETLERartık sneijder gala da değil nasılsa falanda diyorlar mı merak ettim...![]()
aynensevilla gibi üst üste 3 kere avrupa ligini kazanmak mı yoksa 3 sene üst üste CL de çeyrek final mi? vallaha benim için CL daha önemli CL başka bir dünya.

HÜRMETLERaynen
nerde yüro beleş, oraya yerleş taktiği iidir..![]()
Tamer orucun ilk dakikaları oruç mu vurdu. İki italyan gruplarda sen hayırdırjuve
napoli
lyon
gs
keklik gibi görünen ruslardan uzak durun derim
fixtüre bağlı olarak mevsim ve kar/soğuk/iklim faktörü aleyhimize olabilir..
Bunlar ne ara bu kadar puan toplamış çok enteresan geldi bana
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ronaldo , Jose ve Real'dan biktim artik. Onlar gelmesin mümkünseJuventus gelse 3 Ronaldo 2 de başkası atar , o yüzden pas.
GerçekteRonaldo , Jose ve Real'dan biktim artik. Onlar gelmesin mümkünse
Moskau
Porto
Schalke
GALATASARAY
Olsun. Hayat bir kere bize gülsün be su kodugumun gruplarinda
Ronaldo , Jose ve Real'dan biktim artik. Onlar gelmesin mümkünse
Moskau
Porto
Schalke
GALATASARAY
Olsun. Hayat bir kere bize gülsün be su kodugumun gruplarinda