2018-19 Sezonu 3. Formamız Satışta! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018-19 Sezonu 3. Formamız Satışta!


934bd509d5f04826957cf15c1e93bde1.jpeg

Galatasaray’ın yeni sezonda giyeceği “2018-19 Sezonu 3. Formamız” GSStore.org, GSStore mağazaları, Nike.com ve seçili Nike mağazalarında satışa çıktı.

Galatasaray’ın doğduğu yer olan İstanbul’u resmeden tasarımıyla, ince detayların buluştuğu yeni formamızda; saflığı temsil eden beyaz rengin üzerine İstanbul’un ve Boğaz’ın izlerini yansıtan, 113 yıllık evimizden ilham alınarak Şampiyonlar Ligi için özel tasarlanan formamız taraflarımızın beğenisine sunuldu.

Forma, İstanbul ve Türkiye’yi bugüne kadar Avrupa’da en iyi temsil eden kulüp olan Galatasaray’ın şehrin de en köklü futbol kulübü olmasına ithafen tasarlandı. Ayrıca İstanbul’u bu denli merkezine alan ilk forma tasarımlarından biri olmasıyla dikkat çekiyor.

İstanbul’da futbolun Galatasaray ile özdeşleştiğini, öncüsü ve temsilcisi olduğumuzu vurgulayan tasarımda; “ilklerin ve enlerin takımı” yazısı formanın içine işlenmiş bir şekilde yer alıyor.

Formadaki ‘Fast Fit’ teknolojisi en gereken anlarda vücuda tam uyum sağlayabiliyor. Böylelikle futbolcuların her anda rahat olabilmesine olanak sağlıyor.

Kit, oyuncu hareket ettiğinde uzayan tasarıma sahip şeritlerin bulunduğu beyaz şort ve beyaz çoraplarla tamamlanıyor.

FORMAYI SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray SK

f8a3ab3cd23c43ecad300e2d6d1ca31f.jpeg
 
10 tl den satışa sunsalar gene almam o kadar rezalet ,taraftarın tasarladığı bir firmayla anlaşsınlar

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Niye hep böyle fantezi formalar tasarlıyorlar anlamak güç gerçekten.

En basitinden dümdüz sarı veya dümdüz kırmızı yap işte. Ne olacak yani sonuçta üçüncü forma.

sent via GSC
 
Çizgiyi 2 yaşında çocuk çekmiş, üzerine de portakal suyu dökmüşler. Bunu tasarlayan hadi rakip takım taraftarıdır diyip geçerim de onaylayanlar hangi kafada onu çözemiyorum.
 
Ya şu konsept ile alakalı o kadar güzel tasarım formalar var ki. Barca nın Tottenham ın bu konseptteki formaları da müthiş bir de bizim formaya bak

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt