2018-2019 BJK Kadro Planlaması

Necmi Koyuncu

Cezalı
Evet renktaşlar bejekenin sonu geldi dedikçe afra tafra yaptınız, 2 saat sonra Galatasaray şampiyon oluyor bejeke de 4. Artık şampiyon olduğumuza göre biraz da ciddi mevzulardan bahsedelim diye işbu başlığı açtım ki FEDA FINAL VERSION'u bir değerlendirelim...

Atiba-Talisca-Fatih-Atınç serbest kalıyorlar...

Tosic de satıldı...

Her zaman ki gibi mahşerin dört atlısı yine takıma dönüyor; BOYKO-ARAZ-VELİ-MITROVIC...Bir de Orkan ile Sedat kiradan gelecek...Sözleşmesi biten 150lik Oğuzhan ile de sözleşme yenilenecek sanki çok matahmış gibi :)

Yeni transferler; Burak Yılmaz-Demba Ba-Olcay Şahan ve Jose Sosa olacak :) Talisca'nın yerine Sosa, Cenk Tosun ile Aboubakar'ın yerine de Burak ile bilmem kaçıncı kez Ba :)

Takımın son hali şöyle olacak;

Kaleci: Fabri-Tolga-Boyko-Semih pardon Utku :)

Bekler: Adriano-Caner-Gökhan

Stoperler: Mitrovic-Pepe-Vida-Medel

Kanatlar: Orkan-Lens-Babel-Quaresma-Töre-Araz

Önlibero: Veli-Tolgay-Necip

On Numara: Sosa-Olcay :) - Oğuzhan

Forvetler: Larin-Burak-Ba-Negredo-Pektemek-Love

YAPACAĞINIZ İŞE SOKAYIM BE MATKAP FİKO...BÖYLE KADRO PLANLAMASI MI OLUR :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Birkaç oyuncuyu Çin'e satmak zorundalar, yoksa büyük sıçtılar, huzurevi gibi kadroları var.​

berbat bi kadro, insallah Negredo gitmez adami senelik 4.5 miljon veriyorlar bonuslar haric. Talisca ne kadar onemli oyuncu olduguna gorecekler bunlar seneye, adam tek basina 3 puan aliyordu.

forvetleri iyi orta saha leş.

defans bence yeterli.

orta sahaya biri üst düzey iki mücadeleci oyuncu alırlarsa yine üst sıralara oynayabilirler .Ama galatasaray ve fenerbahçe kadrosunu epey güçlendirecek.

Uefa bize agir ceza vermezse seneye de en buyuk sampiyonluk adayiyiz.

Rakibimiz ibb olur.

Digerleri ne kredi cekebilirler ne de avrupa gelirleri var.

Bizi iste uefa nin yaptirimlari zorlayabilir. Cunku genis kadro sart hem cl hem de ligde.

Genel düşüncenin aksine ben beşiktaş'ın dağılmayacağını düşünüyorum en azından önümüzdeki 2-3 sene içinde. Orta sahaya doğru takviyelerle seneye şampiyonlukta güçlü bir rakip olabilirler bize.

buna mecburlar yoksa topu dikerler. tinercileri bırakalım da bizim kadro planlamamız nasıl olacak ben onu merak ediyorum . kadronun ciddi anlamda ilk 11 oyuncularıyla genişletilmesi lazım bir taraftan uefa tepemize bindi.

Adriano gitti.

Ayrıca Negredo ile Love'ı göndermeden Burak'ı almaları zor.

Forvet hattına 20 milyon euro maaş ödemezler.

6 tane forveti olan takım mı olur.İllaki 2-3 tanesi yollanır.Kadroda Veli Kavlak var ama o adamın futbol hayatı bitti.Sözleşmesi var ama onu yollamaya bakarlar artık.Az birşey de almıyor galiba

adamlarin suanki kadrosu en beterinden huzurevi. quaresma, pepe, adriano, love, negredo falan hepsini göndermek zorundalar.

Fiko Cinlileri sogusleyecek. Isterse Fabri, Pepe, Adriano, Caner, GG, Medel, Tolgay, Oguzhan, Babel, Lens, Q7, Negredo ve Love'i Cinlilere iteleyebilir. Hem de fahis fiyatlara.

Veli Kavlak ve Gökhan Töre öldüler mk kaldılar mı bilen yok.

Şampiyon olamayınca büyük çöküş yasayacaklar sezon öncesi de dediğim gibi.

sent via GSC

Konu Bestaş ama ben bu sene Fenerden ciddi bir atılım bekliyorum.

Çok geride kaldılar..Taraftar isyanda..

Ba Çin’e dönüyormuş.

Sosa’yı da Fiko istemiyor o iş olmaz.

Burak bence Adamspor’a transfer olacak. Oranın içine eder.

Fabri
Tolga
Pepe
Vida
Medel
Caner
Gökhan (yedek olur)
Tolgay
Oğuzhan
Necip (yedek)
Babel
Quaresma
Lens
Pektemek (yedek)
Negredo /Love
Larin (yedek)

Kalır.

Bir sağ bek(Rafinha)
Bir sol bek (Caner ile rekabete girecek)
Orta Saha (Atiba yerine)
Ofansif Orta Saha (Akbaba isteniyormuş)
Santrafor (Gomez’e gidebilirler yine)

Geri
Üst Alt