2018-2019 Galatasaray Bonservis Çizelgesi

11 dünya yıldızı ha :D

Fm'de bile idare edilmez o kadar yıldızla.

Yedek kimler olucak o 11 e birde o isimler +32 yaş dimi hepsi
Üstat zaten Muslera-Mariano-Gomis-Fernando ve Feghouli dünya yıldızı...Nagatomo'yu da dünya kupası gördüğü için sayabiliriz kriterlerime göre...5 tane de yaşlı dünya yıldızı lazım bize...Chiellini-Robben-Ribery-Fellaini-Huth gibi...Maicon ve Belhanda da önemli isimler ama bizi avrupada kaldırmazlar...

Yedeklerde de Serkan Kırıntılı-Serdar Aziz-Ozan Kabak-Sefa Özdemir-Ramazan Civelek-Tolga Ciğerci-Abdussamed Karnucu-Sinan Gümüş-Recep Gül-Atalay Babacan-Yunus Akgün-Eren Derdiyok-Batuhan Şen

Toplamda 24 kişi yeterli olur...İlk 11'e bak üstat;

Muslera-Mariano-Huth-Chiellini-Nagatomo

Robben-Feghouli-Fernando-Fellaini-Ribery-Gomis

Hamle oyuncuları olarak; Sinan-Tolga-Eren...

Asgari şampiyonlar ligi çeyrek finali + süper kupa + kadıköy galibiyeti + lig şampiyonluğu + türkiye kupası...

Üstat zaten Muslera-Mariano-Gomis-Fernando ve Feghouli dünya yıldızı...Nagatomo'yu da dünya kupası gördüğü için sayabiliriz kriterlerime göre...5 tane de yaşlı dünya yıldızı lazım bize...Chiellini-Robben-Ribery-Fellaini-Huth gibi...Maicon ve Belhanda da önemli isimler ama bizi avrupada kaldırmazlar...

Yedeklerde de Serkan Kırıntılı-Serdar Aziz-Ozan Kabak-Sefa Özdemir-Ramazan Civelek-Tolga Ciğerci-Abdussamed Karnucu-Sinan Gümüş-Recep Gül-Atalay Babacan-Yunus Akgün-Eren Derdiyok-Batuhan Şen

Toplamda 24 kişi yeterli olur...İlk 11'e bak üstat;

Muslera-Mariano-Huth-Chiellini-Nagatomo

Robben-Feghouli-Fernando-Fellaini-Ribery-Gomis

Hamle oyuncuları olarak; Sinan-Tolga-Eren...

İşte o iş öyle olmuyor olsa herkes yapar seneye 50 maça çıkacaz +32 yaş topçular oynayamaz bir yerde patlarlar kaldı ki sezon ortası sakatlık, kart vs durumları var o yedeklerin hiç biri bir cacığa yaramaz açık kapatamazlar ve bjkden daha fena patlar o takım dengeli olucan her konuda.

Yıldız diyorsan musleradır, robbendir, riberydir bizim takımda iyi oyuncu var dünya yıldızı diyeceğin zorlarsan fernando var birde muslera başka yok.

İşte o iş öyle olmuyor olsa herkes yapar seneye 50 maça çıkacaz +32 yaş topçular oynayamaz bir yerde patlarlar kaldı ki sezon ortası sakatlık, kart vs durumları var o yedeklerin hiç biri bir cacığa yaramaz açık kapatamazlar ve bjkden daha fena patlar o takım dengeli olucan her konuda.

Yıldız diyorsan musleradır, robbendir, riberydir bizim takımda iyi oyuncu var dünya yıldızı diyeceğin zorlarsan fernando var birde muslera başka yok.
niye üstat chiellini değil mi?

niye üstat chiellini değil mi?

O yıldız tabi keşke gelse ama zor

Bizim takımda demek istedim orda fernando ve muslera dışındakilere ben iyi oyuncu olarak bakıyorum

Senin listede robben, ribery ve chilleini gelse isterim mesela böylelerinden de olucak ama fazla değil 1 2 tane.

O yıldız tabi keşke gelse ama zor

Bizim takımda demek istedim orda fernando ve muslera dışındakilere ben iyi oyuncu olarak bakıyorum

Senin listede robben, ribery ve chilleini gelse isterim mesela böylelerinden de olucak ama fazla değil 1 2 tane.
Üstat bir de dediğim şekilde olursa hesaplamıştım maaş bütçemiz 58 milyon euroya düşüyordu :) Yani yıldız alıyorsun ama sayıyı düşürüp selçuk gibi tarık gibi çöpleri kovunca maliyetin bile düşüyor :)

Üstat bir de dediğim şekilde olursa hesaplamıştım maaş bütçemiz 58 milyon euroya düşüyordu :) Yani yıldız alıyorsun ama sayıyı düşürüp selçuk gibi tarık gibi çöpleri kovunca maliyetin bile düşüyor :)

Sende biraz asker topçulara yönelsen güzel kadrolar ortaya koyucan biraz yıldız takıntın var sadece kafa olarak aynıyız en azından maliyette :D

14 yabancı var ya

Muslera

Stoper maicon giderse

Fernando
Donk
Linnes
Mariano
Naga
Gomis

Garry giderse yerine 1 canavar kanat

Yedek forvet yabancı

Yedek 8 yabancı

Feguli giderse yerine kanat

8 numara

10 numara

Yerlide altyapıdan bek, stoper,ortasaha, forvet

Ve emre mor+ akbaba lazım bize

Sende biraz asker topçulara yönelsen güzel kadrolar ortaya koyucan biraz yıldız takıntın var sadece kafa olarak aynıyız en azından maliyette :D

14 yabancı var ya

Muslera

Stoper maicon giderse

Fernando
Donk
Linnes
Mariano
Naga
Gomis

Garry giderse yerine 1 canavar kanat

Yedek forvet yabancı

Yedek 8 yabancı

Feguli giderse yerine kanat

8 numara

10 numara

Yerlide altyapıdan bek, stoper,ortasaha, forvet

Ve emre mor+ akbaba lazım bize
Emre Mor'a katılıyorum, Emre Akbaba'da olabilir zira solak...Onun dışında daha önce istişare etmiştik 14 yabancı düşecek diye hafta içi haberler yayıldı seneye son 14 yabancı kuralı onun için 11 kişilik plan yapmalıyız en fazla 10+2 kişi olur...Hadi diyelim dediğin sadece önümüzdeki sene o zaman linnes ile carole'un son senesi kalsınlar 12. ve 13. olarak kadroda yedek bek olarak Donk da uzatacaksa opsiyonsuz sadece 14.yabancı olsun 1 yıllık sözleşme imzalayarak...Öyle olur mantıklı...

Emre Mor'a katılıyorum, Emre Akbaba'da olabilir zira solak...Onun dışında daha önce istişare etmiştik 14 yabancı düşecek diye hafta içi haberler yayıldı seneye son 14 yabancı kuralı onun için 11 kişilik plan yapmalıyız en fazla 10+2 kişi olur...Hadi diyelim dediğin sadece önümüzdeki sene o zaman linnes ile carole'un son senesi kalsınlar 12. ve 13. olarak kadroda yedek bek olarak Donk da uzatacaksa opsiyonsuz sadece 14.yabancı olsun 1 yıllık sözleşme imzalayarak...Öyle olur mantıklı...

14 düşmez rahat ol sen zaten 14 de yetmiyor.

Bizim yapmamız gereken afrikalı topçu devşirmek tek çıkar yol bu hem maddi olarak hemde şu sınır saçmalığında arka kapıdan dolaşmak olur.

14 düşmez rahat ol sen zaten 14 de yetmiyor.

Bizim yapmamız gereken afrikalı topçu devşirmek tek çıkar yol bu hem maddi olarak hemde şu sınır saçmalığında arka kapıdan dolaşmak olur.
Bizim için yeni değil üstat hatırlarsan ganalılar vardı; salifu-kingson-appiah...şimdi de nijeryalı sunday allimi u-21'de...

Sadece Gary yetmez.Belhanda ve Feg için müşteri varsa onlar da gidebilir.Gomise Çinliler 20 milyon veriyorsa hoca onu da yollar.Hatta taliplisi varsa Maicon bile gider.
Stopere kesinlikle Chiellini yoklanmalı.
Orta sahaya bence Badouyu alacaklar.
Ribery imzalayacak olduğundan kanatlara opsiyonlu kiralık Emre ve Bamba
Forvete boştaki Balotelli ve yedek olarak Okaka
10 numaraya da Kagawa
Bu durumda sadece Kagawa ve Okaka için bonservis ödemiş oluyoruz.
Kişisel tercihim 8 nuaraya daha iyi bir oyuncu ama para yoksa Badou olabilir.Önemli olan ligde 2 yıl daha şampiyon olmak.
takım yeniden kurulmaz kardeşim gomis feghouli belhanda gitmez mental sorunları var doğru ama kötü topçu değil hiçbiri

dursun gelecek siz nediyonuz yav

Her şeyi anladım da yedek kaleci niye çirkef oluyor. Efendi bir adam olsa tutamayacak mı gelen topları :)

güzel planlama uğur reis

Her sene geçen sene ki gibi revizyon yapılamaz... Ben bu yıl min. tutuyorum beklentimi Maicon-Belhanda -Feghouli gönderilirse büyük sürpriz olur..Bence Garry satılıp 1 kanat 1 orta saha alınır..Bir de Nagatomoyu alırız tapusuyla...

Bu sene çok giden olur. Futbol piyasasındaki rakamlardan faydalanmak gerekir.

- Feghouli'nin kendisi istemedikçe bu sene gideceğini sanmıyorum.
- Belhanda 6-8m Euro aralığında gönderilir. 10m Euro ve üstü gönderilebilirse yönetim başarısı olur.
- Gary Rodriguez transferinde tok satıcı olmalıyız. 20m Euro'lara çıkabilir rakamlar..
- Eren'i 1-2m gibi rakamlara İsviçre'ye gönderebiliriz.
- Maicon'u 8m Euro gibi rakamlara İtalya'ya göndermek sürpriz olmaz.
- Gomis için Çin'den teklif gelirse 20-30m aralığında satılabilir. Yeri kolay dolar mı? Soru işareti..
- Ahmet Çalık'tan da 1m Euro kazanabiliriz belki.
- Cavanda'nın opsiyonu kullanılacak gibi: 1,5m Euro
Satılması olası isimler bunlar.
Telles de transfer yaparsa 3-4m Euro da ondan gelebilir.

Sözleşmesi bitecek ve gönderilecek oyuncular:
- Yasin
- Latovlevici
- H.Balta
- Eray
- Koray Günter
- Carrasso
- Tarık Çamdal (Tazminatlı)

Denayer ve Nagatomo alınmaya çalışılacak, Donk 1+1 gibi bir formülle tutulacaktır. Ayrıca Carole yedek sol bek olarak takıma katılır.

İhtiyaç listesinde ise:
1- Yedek Forvet
2- Sol açık (Gary yerine) [Bence uygun fiyata Trezegeut alınabilir]
3- 8 numara (NDiaye yerine, dribbling yeteneği yüksek, atletik)
4- 10 numara (Belhanda yerine) [Honda olabilir]
5- Sol Stoper (Maicon yerine)
6- Yıldız Forvet (Gomis giderse)
7- Emre Akbaba?
8- Kaan Ayhan?
9- Birkaç scout transferi (yerli/gurbetçi/yabancı)

Ayrıca Sinan'a ve altyapıdan gelen çocuklara daha fazla şans tanınması gerektiği kanaatindeyim.

İhtiyaç listesinde ise:
1- Yedek Forvet - Umut Bozok, yada Ahmed Musa tarzinda bir bitirici.
2- Sol açık (Gary yerine) [Trezeguet Kasimpasada] Bonservisi elinde olan Jonathan Bamba veya Ntep olabilir.
3- 8 numara (NDiaye yerine, dribbling yeteneği yüksek, atletik) Ndiaye olabilir
4- 10 numara Kagawa, Juznovic
5- Sol Stoper (Maicon yerine) Ivan marcano
6- Yıldız Forvet (Gomis giderse) Islam slimani yada Bas Dost
7- Emre Akbaba? yetersiz
8- Kaan Ayhan? olabilir

@Ahmet Tevfik Altınöz

benim bildiğim fatih terim en az 6-7 transfer yapar. sözleşmesi biten ve kiralık futbolcularımızın ayrıldığını varsayıyorum.

1- Türk yedek kaleci
2- yabancı stoper
3- yabancı sol bek
4- Türk yedek sol bek
5- yabancı orta saha
6- Türk yedek orta saha
7- yabancı rotasyon kanat
8- Türk yedek forvet arkası
9- yabancı rotasyon forvet

hepsini yapmaya paramız var mı ? bilmiyorum ama zor gözüküyor. eğer 4-5 tanesini bonservisi elinde alabilirsek 3-4 iyi transfer yapabiliriz.

alt yapılar hariç 18 futbolcunun sözleşmesi devam ediyor seneye. bakalım bu 18 futbolcunun arasından kimleri gönderebileceğiz ?

Geri
Üst Alt