2018-2019 Spor Toto Süper Lig Sezonu ŞAMPİYON GALATASARAY!

Al sana ligde ambargo koyma fırsatı. Fener'in toplarlanması en az 3 yıl. Beşiktaş zaten küçülmeye gidicek, daha personel 4 aydır para alamadı.
Ş.L gelirleri, şampiyonluk geliri derken deli gibi para giricek kulübe. Akıllı,mantıklı transferler ile ambargo koyma fırsatı.

Bu sampiyonluk tarihimizin en anlamli sampiyonluklarindan birisidir, belki de en anlamlisi.

Tff, mhk, basaksehir, Götsel Gümüsdag, fb, bjk, fiko, Ali Koç, hakemler ve o bildiriyi imzalayan kulüpler. Hepsini ama hepsini üst üste koyduk.

Kudurun, aglayin, zirlayin, sinirden kendinizi silkin.

Sampiyon Galatasaray!!

Evet şampiyon olduğumuza göre açıklama zamanı.

Kayseri-başak maçına 2/2,
Başak-rize maçına 1/1,
Başak-Göztepe maçına 1/1,
Sivas-Başak maçına ise 2/2 oynadım. Ankaragücü maçına ise fırsat olmadı oynayamadım. Şampiyonluktan pay almam lazım bütün kimyasını bozdum şerefsizlerin :asd:

Anamızın ak sütü gibi helal bir şampiyonluktu... Şimdi asıl meselemize gelelim... Orta sahayı yenileyip + diagneyi postalayıp+ sağ beki yenileyip avrupaya bomba gibi gitmemiz lazım.. Olmayacak şey degil belhanda+diagne 20m gelecek zaten. Hadi bakalım şimdi başlıyoruz

Emeği geçen futbolcularından malzemecilerine herkesin emeğine sağlık. İlk yarı foruma girdiğimde karamsar olanları görüp sinirlendim. Bu takıma inanmayı taraftar olarak öğrenmemiz şart.

Fatih hocam helal olsun sana bu takımda allah korusun ama ölene kadar kalman dileğiyle.

SAMPIYONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

KUDURUN EZIK KOPEKLER BABANIZ GALATASARAY

GELMISINE GECMISINIZE OPEYIM

TFF, MHK, Kulüpler Birliği, Göksel, Ali, Fiko, Ersun, Şenol, Abdullah, Emre, Palabıyık, Fırat, Cüneyt ve diğer tüm Atatürk ve Galatasaray düşmanlarını üst üste koyup her şeye rağmen şampiyon olduk!! Çok büyüksün Galatasaray'ım :love:

ORMAN COCUKLARISINIZ FB TARAFTARI. Bagdat Caddeesinde cocuk ve annelere saldirmak NEDIR LAN SEREFSIZLER

Geri
Üst Alt