2018 DK B Grubu M:2 | İran 0-1 İspanya | MS | 20 Haziran | TRT 1

primadona dolu fas 0 çekerken bunlar su an 3 puanlari var ve ispanyadan ilk yarida gol yemediler

takim dedigin budur

Lucescu'dan beklediğim bu işte. Bu Luce'yi bu yüzden savunuyorum. Luce bizim gibi defans özürlüsü ülkeye defansı öğretebilir.

trt reklamları ve fragmanları hayatımdan bezdır

yok püfürcükmüş yok hamsiymiş yok doğum gunun kutlu olsun aslı hanımmıs. üstelik aslı ve oğlu olacak sahıs bırbırınden gıcık.

VhfWsR.jpg

zI2EqN.jpg

İran ın dünyaya pompalanıp lanse edilen çarşaflı öcüleri...

Luce ögretmeye gelmedi ama

TFFin kuklasi olmak için geldi

orasını bilmem ama Luce eğer gerçekten çalıştıracaksa çok şey yapar. Bu ülke tam bir defans özürlüsü. Bizim sorunumuz bu. Bugün Kuzey İrlanda bile iyi savunma yapıp bir şeyler yapıyor. Dünyada savunması bizim kadar kötü çok az ülke kaldı.

Kupanın en keyifli maçını sunan İspanya (Portekiz maçı) şimdi de en keyifsiz maçını oynuyor. Tabi bunda İran'ın payı daha fazla..

İster futbol katili deyin,ister zevk almıyorum deyin ama futbolun milli takımlarda geldiği yer bu. Bizim gibi ülkenin yıllardır başarısız olmasının en büyük sebebi bu.

2018 elemelerinde yediğimiz gollere bir bakın. Bütün goller saçma sapan. Luce olmuyorsa böyle biri lazım mutlaka.

iran inatlaşmamakla akıllılık ediyo.
Ama ispanyada çizginin içine adam sokup neden arkaya top kaçırmıyo aklım ermedi...

Hücum oynayan keyif veren Fas: 2 maç 0 puan.

Savunma oynayan,"futbol katili" İran: 2 maç şimdilik 4 puan.

Tercih sizin. Bu yüzden Lucescu kalmalı diyorum. Umarım medyanın gazına bakmaz da bizde ve Bjk'de oynattığı savunmayı milli takımda da yapabilir. Göreceksiniz bunu yaparsa çok başarılı olacağız. Medyanın gazına gelip defans futbolu denirse kısır döngü sürecek.

Hayatımda izlediğim en sıkıcı turnuva. 2. si de Euro 2016’ydı. Sonuca dayalı futbol takımları savunma yapmaya itiyor ve işin cılkını çıkarıyor.

kurtarısı gördunuz dımı

yan toplara niye tek forvetle kalıyo ispanya

biişeyler normal değil sanki...

Geri
Üst Alt