- 27 Ocak 2010
- 58.707
- 30.340
- 3.363
Ehehehehe xdtribünde olabilir.sahada belhanda var su anda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ehehehehe xdtribünde olabilir.sahada belhanda var su anda
Ne klişesi abicim ya. Kimseyi körü körüne sevmem körüne körüne de eleştirmem. Maçı hep beraber izliyoruz işte. Görüyoruz. Sevgi ya da nefretle yaklaşmıyorum. İzliyorum sadece. Sahada varlığını gösteremeyen Portekiz'in sağ beki ve Fas'ın 10 numarası vardı. Pas dahi zar zor geldi bu isimlere. Önyargısız yaklaşıyorum. Şunu bildim ben futbol bilginiyim iddiam yok. Dolayısıyla kaygım da yok. Çokça yanıldım. Tekrar yanılabilirim. Olanı söylüyorum sadece. Senelerdir büyük organizasyonlarda varlığını gösteremeyen bir futbolcudan bahsediyorum. Değişir mi bu? Umarım değişir. Umudumun azaldığından bahsediyorum sadece. Yoksa niye düşman olayım insanlara? Belhanda başarılı olsun ben yanılayım sorun yok.
Cidden reis nasil oynuyor maestromuz izleyemiyorum suanİlk yarıdaki belhandaya iyi oynadı
as herkes izlemeden yorum yapıyor zaten sende birşeyler söyleyebilirsin.
Bence de sacma. Amrabatin yerine girmesi lazim yavastanAmine Harit niye girmiyor oyuna, ilk maçın en iyisiydi
belhandanin capraz baglari kopsa benden bileceksiniz bu saatden sonra heHakem de Musap galiba.
Ya aydin sen cevap ver bari nasil oynuyor afrika kitasinin maradonasi