Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanya bitime 10 saniye kala attığı golle ancak tutunabildi. Turnuva tecrübesi....O son dakikada kaçan pozisyon İran'da 50-60 yıl sonra bile konuşulur. Düşünebiliyor musunuz? O pozisyon gol olsa lider olacaklardı ve rakip Rusya idi. Tarihinde hiç gruptan çıkamamış bir ülkeden bahsediyoruz.
Üstelik rakip CR7'ye sahip ve son Avrupa şampiyonu. 90+2 ve 90+5'te attığı gollerle eleyeceksin. İnanılmaz bir hikaye olurdu. Yazık oldu baya.
Almanya bitime 10 saniye kala attığı golle ancak tutunabildi. Turnuva tecrübesi....
Hayır etmediler, etme şansları zaten yoktu. Baktığın zaman Fas bile kadro olarak daha üstün. Ama adamların ortaya koyduğu mücadele takdir edilesi.Ben de anlayamadim . Yani iran oyunu domine rakibi surklase mi etti ? Fas i nasil yendiler hatirlayin
Tamam ispanyaya da biraz sacma yenildiler kabul
Iran in penaltisi bence dogru , ama bir pozisyon yaratmissin da onu engellemisler degil , butunuyle portekizli oyuncunun dengesizligi top inerken
Mac boyunca ben iranin karsilasmayi kesin hakettigine yonelik bir baskisini gormedim acikcasi . Hani iran ondedir dr boyle bir penaltiyla 90 da portekiz beraberligi yakalar anlarim o zaman