2018 DK C Grubu M:1 | Fransa 2-1 Avustralya | MS | 16 Haziran | TRT 1

Arjantin ve Belçika'yı çok merak ediyorum.

Belçika Euro 2016'da da kağıt üstünde çok iyiydi ama etkili olamadı. Bakalım Dünya kupasında ne yapacaklar. Ayrıca Arjantin'de bu Dünya kupasında final oynayacak gibi bir his var içimde bakalım göreceğiz.

Afrika kıtasından da Nijerya ya da Senegal iyi işler yaparsa güzel bir turnuva izleriz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sanirim cok fazla individual bir takim fransa. takim gibi gozukmuyorlar suana kadar.

Bişey eksik bu takımda ama ne anlamadım kağıt üstünde şu kadar iyi olan takımın bu kadar leş oynaması hayal kırıklığı oldu benim için

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duzenlenen ulke etken
Ilk eslesmelerin heyecansiz gecmesi etken
Eski futbolcu kalitesi etken

Bir cok etken var , ama emin olun 2022 katar ve kisin olmasi daha da beteri olacak

O sene devre arasi dolu gecmis olacak ama iki dunya kupasi arasi mesafe 8 yila cikmis gibi hissettirecek

Mendy varken, Stuttgart'lı Bebe mı oynar lan Deschaaaamp

cok kötü 1 müsabaka

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duzenlenen ulke etken

Bir cok etken var , ama emin olun 2022 katar ve kisin olmasi daha da beteri olacak

O sene devre arasi dolu gecmis olacak ama iki dunya kupasi arasi mesafe 8 yila cikmis gibi hissettirecek
Şimdi baktım 2022 Dünya kupası kasımda başlayıp Aralık ayında bitecekmiş böyle Dünya kupası mı olur yahu Fifa yine her şeyin içine ediyor. İklim müsait değilse vermezsin bu kadar basit.

Bişey eksik bu takımda ama ne anlamadım kağıt üstünde şu kadar iyi olan takımın bu kadar leş oynaması hayal kırıklığı oldu benim için

Fazla orgeneral iyi değil. Asker de lazım.

En buyuk eksiklik baslarinda td olmamasi. Euro cup finali rezaletinden sonra kovulması lazimdi.

Şimdi baktım 2022 Dünya kupası kasımda başlayıp Aralık ayında bitecekmiş böyle Dünya kupası mı olur yahu Fifa yine her şeyin içine ediyor. İklim müsait değilse vermezsin bu kadar basit.

Iki alternatif uzerinde duruldu , sogutmali stadyumlar ya da kis mevsimi

Ama seyircilerin normal yasami da dusunulerek kis aylarinda karar kilindi

Fakat esas sorun maclarin avrupadaki liglerin devre arasina denk gelmesi

O seneki uluslar ligi maclari nasil oynanacak , eylul-kasimda yapiliyor , uc uca mi eklenecek

Sampiyonlar ligi , yerel ligler var bir yandan

Terim bu Fransa ya bambaşka bir oyun oynatır dır

Duzenlenen ulke etken

Ben bişeyler eksik derken Fransa takımında bişeyler eksik diyordum. Dünya kupası ile ilgili eleştiri yapmak için erken bence. Evet taraftarlar leş gibi ama futbola doyacağımızı düşünüyorum ben

Fransa cok pasif kaliyor

Ben bişeyler eksik derken Fransa takımında bişeyler eksik diyordum. Dünya kupası ile ilgili eleştiri yapmak için erken bence. Evet taraftarlar leş gibi ama futbola doyacağımızı düşünüyorum ben

Doyariz da , yarim ekmek arasi ceyrek ekmek ile

Miktar yogun kalite yerlerde

Ama rusyanin sucu degil , ileridekiler de boyle olacak

Belki futbola cok tutkun bir ulkede yapilirsa ingiltere gibi .. belki o da

Nası da sıkıcı geciyo maclar yav tad yok tuz yok

Daha zevkli bir maç beklemiştim. Bu gidişle birazdan alışveriş yapmaya giderim.

sent via GSC

ispanya ve portekiz hariç suana kadar bas edemeyeceğimiz hiçbir takim yoktu

yaziklar olsun ülke futbolunu yönetenlere!

Fransanın orta üçlüsü çok defansif o sıkıntı yaratıyor. Biraz dikine oynaması lazım Tolisso nun sorumluluk alıp

Geri
Üst Alt