2018 DK Çeyrek Final | Rusya (3) 2-2 (4) Hırvatistan | MS | 7 Temmuz | TRT 1

XI: Akinfeev, Fernandes, Kutepov, Ignashevich, Kudryashov, Kuzyaev, Zobnin, Samedov, Golovin, Cheryshev, Dzyuba
XI: Subasic, Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic, Modric, Rakitic, Perisic, Kramaric, Rebic, Mandzukic
Tahminin nedir üstad? Ona göre böbreğimi satacağım.

1-2 mi daha olasi
0-2 mi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Reys Aydin'a güveniyorum. Bir böbrekte benden. Gelmezse sorumlusu Aydın kardeşimdir.:cigara:

İspanya maçını doğru tahmin etmiş idim

Rusya çıkar dememin sebebi siyasi sebepler

İngiltere-Rusya maçı kitle çeker ekranlara bakalım göreceğiz.İspanya sürprizinden sonra bu turuda atlayıp Yarı Final oynayıp misyonlarını tamamlar diye düşünmekteyim

Ps : İngiltere'de bu bal varken karşılarına Hırvatistan çıkması pek olası durmuyor

Real Madridin en iyi oyuncusu Hirvatistan’da ilk 11 oynamasaydi Rusya cakar derdim de..

İspanya maçını doğru tahmin etmiş idim

Rusya çıkar dememin sebebi siyasi sebepler

İngiltere-Rusya maçı kitle çeker ekranlara bakalım göreceğiz.İspanya sürprizinden sonra bu turuda atlayıp Yarı Final oynayıp misyonlarını tamamlar diye düşünmekteyim

Futbol açısından Fransa-Belçika eşleşmesi yani avrupanın en iyi iki jenerasyonunun maçı büyük reytinge sebep olacak zaten bu yüzden gözden çıkardılar Brasili. Öbür taraftan da siyasi sebeplerle dediğin gibi rusya-ingiltere müsabakasını da müthiş reyting yapar. İsim olarak çok büyük 2 eşleşme olur biri futbol biri siyasi durumdan.

DhhRXY1W4AACtWx.jpg

Rusya'nın bütün kademeler çift dikiş. Kaleye de bi kademe koysaymış keşke.

Yalnız hırvatların harika akdrosu var yahu..

Lovren, Vrsaljko,Vida, Corluka, Badelj, Modric, Rakitic, Kovacic, Brozovic, Perisic, Pjaca, Mandzukic, Kalinic, Kramaric....

Yalnız hırvatların harika akdrosu var yahu..

Lovren, Vrsaljko,Vida, Corluka, Badelj, Modric, Rakitic, Kovacic, Brozovic, Perisic, Pjaca, Mandzukic, Kalinic, Kramaric....
Hollanda benzeri bir sıkıntı yaşayabilirler ama. Çünkü bu jenarasyonun son kupası gibi rakitic modric perisic mandzukic gibi

ruslari tutuyorum. rus kizlari ile bir gecmisimiz var. vefa nedir biliriz.

Favorim hirvatlar olsa da ruslar seyirci gaziyla yenebilir.

bastan beri belli bu kupayi fransa alir dedik alacakta

Geri
Üst Alt