2018 DK Çeyrek Final | Uruguay 0-2 Fransa | MS | 6 Temmuz | TRT 1

şu öküzün takımı elenmedi gitti 2 öküzler finale gidiyor resmen

Laxalt 20-25m'ye gider birilerine

Muslera pozisyon hatasından dolayı yedi,bir adım geriye attığı için tek ayakta yakalandı yoksa tutardı o topu bana göre

Lorisin çıkarttığı topu Muslera da çıkartırdı.

Muslera'nın yediği golde ki zorluk derecesi çok farklı bence.

Pavard'ı Bayern alıyomuş

.
FB_IMG_1530889277194.webp

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Attığım videoda 25.saniyeyi aç sağ yerine sola hareketleniyor zaten orada golü yiyeceği belli oldu

Sağa bir adım atsa tutacaktı
Varane ile ilgili. Varane müthiş ters yere atı ki koşusu diğer yöne doğruydu varanenın.

O oyuncunun hareketli olması ve hareket alanının ters yöne atması çok çok daha zor duruma soktu topu diğerine göre.

Musleraaaaaaaaaa

Varane ile ilgili. Varane müthiş ters yere atı ki koşusu diğer yöne doğruydu varanenın.

O oyuncunun hareketli olması ve hareket alanının ters yöne atması çok çok daha zor duruma soktu topu diğerine göre.

Katılmıyorum

Bak yukarıda Talhanın attığı resime bak 1-2 adımlık mevzu Muslera topu tam göremeden sola hareketlendiği için yedi golü,sağ tarafa hareketlense büyük ihtimal çıkaracaktı

Tabi öyle ahım şahım kaleci hatası diyebileceğimiz bir pozisyon değil benim tespitim sadece o yönde sağa adım atsa tutacaktı

Muslera Eto'o ya şu çalımı atmasa iyidi o anda gol yeseymişiz keşke akıllanmadı bir türlü

Geri
Üst Alt