2018 DK D Grubu M:2 | Arjantin 0-3 Hırvatistan | MS | 21 Haziran | TRT 1

#ÇareJonSebastianVERON

Izlanda nijeryaya 3 atarsa 2.olurlar

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN
Liderlik için ne gerekirse yaparlar ben yarı final ön görüyorum hırvatlar için zira almanlar 1 çıkamayacaklar gruptan işler değişti...

Herkese iyi forumlar artık bazı insanların boş ve gereksiz yorumlarını her konuda görmekten sıkıldım. Ve forum benim için eğlence aracı olmaktan çıktı. Seçim başlığı haricinde suskun kalacağım. Seçim sonrasında da artık sezon başlayana kadar yokum.
Kafasız insanlar yüzünden ceza alma kıvamına gelmek istemiyorum. Futbol konuşalım desek konuşamıyoruz. Kendi kendine çalan oynayan dolmaya başladı. Hadi ilk zamanlar güldük falan da artık gına geldi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

333333333333333333333

Zaaaaaaaa beter ol beter

Yok daha neler. Barça da işleyen bir takımda neler yaptığı ortada. 4 sene önce vasat üstü Arjantin milli takımının finale taşıyıp uzatmalarda kaybettiler dünya kupasını.
Dünya kupasında neredeyse tüm maçları uzatmaya gitti grup maçlarında bile 90+larda gol buldular rezillerdi yine...

Biz bu hırvatları nasıl yendik lan. Tamam Lucescu dönemi önemli 3 topçuları yoktu. Fatih hoca dönemi nasıl yendik acaba

Bu savunma hattı ile hırvatlar ceyrek finali bile zor görür.
Ortasahalari ile işi götürüyorlar.
Liderlik için ne gerekirse yaparlar ben yarı final ön görüyorum hırvatlar için zira almanlar 1 çıkamayacaklar gruptan işler değişti...

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN

OOOOOOOOOOHHHHHHHHH SUYUNDAN DA KOY BU ŞERROLARA ...

Mahalle maçına döndüler ...

Geri
Üst Alt