- 4 Ağustos 2009
- 83.609
- 62.254
- 5.093
Bir maci da bilme be iddaanin aslani.Normal sartlarda hirvatlarin handikap yapacagi mac.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir maci da bilme be iddaanin aslani.Normal sartlarda hirvatlarin handikap yapacagi mac.
Ooo Corluka girdi, 30 kere yere yatıp içinden geçtiğin maçı unutmadık reis.
Nijerya-İzlanda berabere kalırsa son maç İzlanda'nın kazanmaması, Arjantin'in kazanması lazım.ve tüm umutlar bitti
bitti dimi?
o zamanlarda ben fransanın böyle leş kaleci,defansı hatta ortasahası olduğunu hatırlamıyorum adamlar tam bir takımdı tamam zizu iyi bir lider ama bu arjantin takımı bildiğin çöpÜstat çok büyük takımları geçip geldiler...Finali de 10 kişi tamamlayıp penaltılarla kaybettiler yani 2. dünya kupasını kazandırıyorlardı kendi jenarasyonuna kadar dünya kupasında esamesi okunmayan fransayı bugünlere getirdi...Yıldız dediğin öyle olur...
Tamam da üstat 2010'da gayet iyi takım vardı 2006'da da o zamanda bu maldıSen diyorsun işte. Rezil Arjantin ile final oynamak kolay mı? Şu takıma baksana yahu. Sadece bir oyuncuya bağlamak bu sonucu ciddi şekilde komplex duygusudur oyuncuya karşı. Bu takımın neyi doğruda messiye yeni yüklüyorsun faturayı... değil Zidane...iki tane Ronaldo kurtaramaz bu rezalet takımı
Çünkü alfası messi olanın burnu....kurtulmaz...hürmetler...arjantin her turnova ayni bu kadar balon bir takim olamaz
EVA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
MEŞŞİ MAYADONADAN BÜÜÜYYÜÜYYYÜÜÜKKKKKKKbu kadroyla arjantin gruptan çıkamaz demiştim o kadar top seviye oyuncu varken acuna salvio perez meza fln oynuyor nerede pastore banega biglia ileriyi saymiyorum bile
Adam takımı 3 finale çıkardı. Hepsinde en büyük pay kendisinindi. Her finalde de (yanlış hatırlamıyorsam) Higuain, Palacio gibi malları karşı karşıya bıraktı ama atamadılar.Tamam da üstat 2010'da gayet iyi takım vardı 2006'da da o zamanda bu maldıyine mal
ayrıca adamlar copa americada bile final oynasalar bu mal ya penaltı kaçırıyor ya ağlayıp istifa ediyor...
Nijerya-İzlanda berabere kalırsa son maç İzlanda'nın kazanmaması, Arjantin'in kazanması lazım.
Nijerya, İzlanda'yı yenerse son maç İzlanda'nın ya kazanamaması lazım, ya da kazanırlarsa Arjantin'in averajda öne geçmesi lazım.
İzlanda, Nijerya'yı yener, Hırvatlar'a kaybederse Arjantin'e yine averaj lazım son maç.
Sanırım sadece bu umutlar var.
Messi, Turnuvanın Sonucuna Göre Milli Takımı BırakabilirMessi milli takımı bırakabilir diye bir başlık vardı. Allah’ını seven canlandırabilir mi!
Bu arada Arjantin’in bu seviyede adi bir takım olduğunu bilmiyordum. Hırvatlar’ı yerden kaldırmadı pislikler!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi