2018 DK D Grubu M:2 | Arjantin 0-3 Hırvatistan | MS | 21 Haziran | TRT 1

MEŞŞİ MAYADONADAN BÜÜÜYYÜÜYYYÜÜÜKKKKKKK
Şöyle gerizekalıca mesajlara devam edersen bu konudan ve bu mallıkları devam ettirdiğin tüm konulardan uzaklaştırılacaksın. 1-2 defa desen hadi neyse de maç başladığından beri konuda salak salak mesajlar atıyorsun.

@Osman SEDEN

Dedim sana rtş bizim takıma benzetmişindir diye.
talhanın anlatımıyla hersey yerlı yerıne oturdu reis. dediğin gibi adamlar bize dönüşmüş. hersey bayrampaşalı şabanın psg maçında messiye kim olduğunu hatırlatmasıyla değişmeye başladı sanırım

Tamam da üstat 2010'da gayet iyi takım vardı 2006'da da o zamanda bu maldı yine mal ayrıca adamlar copa americada bile final oynasalar bu mal ya penaltı kaçırıyor ya ağlayıp istifa ediyor...
Millî takıma hiç uyum sağlayan birisi değildi Messi 2014 yıllı hariç zaten.

Barça da yaptıkları ortada ve yeterli benim için açıkçası bir futbol sever olarak.

Bence dünyanın gelmiş geçmiş en iyisi ama en başarılısı değil ve olamayacak gibi gözüküyor olacak. Pele Maradona Zidane başarı konusunda (dünya kupaları mevcut sonuçta) önde diye biliriz tabiki.

Bu arada... Hırvatistan takımımın yaptığı takım savunması...pressine hayran kaldım. Bir ara acaba sayısal bir iki kişi fazla mı sahada adamlar diye saymaya başladım

Şöyle gerizekalıca mesajlara devam edersen bu konudan ve bu mallıkları devam ettirdiğin tüm konulardan uzaklaştırılacaksın. 1-2 defa desen hadi neyse de maç başladığından beri konuda salak salak mesajlar atıyorsun.
Hakaret etmeyin üstat hadi mallık neyse de gerizekalı lafını kime raporlayacağız ? Siz yöneticisiniz duygularınızdan azade idarecilik yapmanız lazım ayrıca kamuya açık tehdit ediyorsunuz ama forum kurallarını siz çiğniyorsunuz ayrıca başlıktan uçurmanıza gerek yok zira maç bitti arjantin ve messiyi uçuran uçurdu... :) Hürmetler...

Arjantin’in forvetleri ve otamendi dışında hiçbir topçusu üst düzey değil. Forvetleri de hoca oynatmıyor zaten. Dolayısıyla Messi’nin yapabileceği pek bir şey yok ve o da bunun farkında.

arjantin kadrosu kötü diyenler bahane üretmesin, el insaf be. daha ne olacak arjantin kadrosunda? teknik direktör oynatamadi iste. oyuncu tercihleri, sistem tercihi. hepsi düpedüz rezaletti. 4 sene önce bundan belki de daha kötü bir OYUNCU HAVUZUNDAN olusturulan kadroyla final oynadilar. messi, mascherano ve arjantin liginden garip sekilde kadroya giren yenicerilerle birlikte takimin icine edilmis.

Messi yuzunden bu takim boyle degil elbette , ama messi de ekstra hic bir sey yapamiyor

Yani dunyanin en iyisi veya en iyi 2 sinden birisi havasi yok , her buyuk turnuva oncesi acaba bu kez mi deniyor ama yok

Bu arada bu gruptaki 4 takim da sanssiz kura cekmis denilebilir . Yani hakikaten zor grup

Izlanda yarin patlayabilir , ben nijerya kazanacakmis gibi hissediyorum , afrika futbolu ters gelebilir izlandaya

DgPZqRHX0AATnNz.jpg

Sırada ki sürpriz adayım... Almanya:)

İswec çelme takma olasılığı mevcuttur

4.1mluk nüfusla Barcelona, Real Madrid ve Inter Milan'da top kosturan topçularin ülkesi Hirvatistani tebrik etmek lazim.

Hakaret etmeyin üstat hadi mallık neyse de gerizekalı lafını kime raporlayacağız ? Siz yöneticisiniz duygularınızdan azade idarecilik yapmanız lazım ayrıca kamuya açık tehdit ediyorsunuz ama forum kurallarını siz çiğniyorsunuz ayrıca başlıktan uçurmanıza gerek yok zira maç bitti arjantin ve messiyi uçuran uçurdu... :) Hürmetler...
Duygularımı işin içine katsam konudaki ilk 3-5 mesajından sonra uzaklaştırırdım. Buradaki tartışma ortamını sabote ederek insanları soğutuğunun sen farkında olmayabilirsin ama bu durum gayet açık ve net.

Sana hakaret etmiyorum. Yazmış olduğun mesajların içeriklerini tasvir ediyorum.

Burada sampoili diye cildiranlar vardi bir ara bu herifin tudordan bir farki yok resmen takintili

Geri
Üst Alt