2018 DK D Grubu M:2 | Arjantin 0-3 Hırvatistan | MS | 21 Haziran | TRT 1

Şöyle gerizekalıca mesajlara devam edersen bu konudan ve bu mallıkları devam ettirdiğin tüm konulardan uzaklaştırılacaksın. 1-2 defa desen hadi neyse de maç başladığından beri konuda salak salak mesajlar atıyorsun.
Doğru söze ne denir . :) Sadece bu konuda değil , siteye katıldığından beri nerdeyse her konuda mesaj sıçıyor .

Vatandaşı olmadığınız bir ülkeye karşı nefret gibi duran bu tutumunuzun kaynağını merak ettim doğrusu.

Barcelona daki Messi ile, Milli Takimdaki Messi arasinda alaka yok.

Adam sut dokmus kedi gibi.. Varligi ile yoklugu belli degil..

Tabii bu sonucun ardindan Arjantin buyuk ihtimal erkenden veda edecek..

Bu su demek : Takim olmak onemli.. Messi olsan bile tek basina hicbirseysin..

Arkadaslar ugur a karsi hakaret , tehdit vb tavirlarda bulunmayin . Bu dogru degil , adama karsi asiri argo ve kotu ifadeleri , umursamamasini da firsat bilerek rahatca kullaniyorsunuz

Onur , ferit simdi de talha

Onun yerine kendisini 1-2 gun dinlenmesi acisindan siteden uzaklastiriniz ve sonrasinda geri donsun

Daha evvel bu arkadasla ilgili sizi uyarmis ve durumu aciklamistim , bu yontemle bir yere varamazsiniz . Biraz insan sarrafi olun

Dedigim gibi , fazla karsilikli diyaloga girmeden hem forumu hem de kendisini korumaya alma amaciyla , cok degil 1-2 gun dinlenme firsati verin

Aksi takdirde daha onarilmaz noktaya ilerleyecek . Gorusume itibar etmenizi oneririm

Arkadaslar ugur a karsi hakaret , tehdit vb tavirlarda bulunmayin . Bu dogru degil , adama karsi asiri argo ve kotu ifadeleri , umursamamasini da firsat bilerek rahatca kullaniyorsunuz

Onur , ferit simdi de talha

Onun yerine kendisini 1-2 gun dinlenmesi acisindan siteden uzaklastiriniz ve sonrasinda geri donsun

Daha evvel bu arkadasla ilgili sizi uyarmis ve durumu aciklamistim , bu yontemle bir yere varamazsiniz . Biraz insan sarrafi olun

Dedigim gibi , fazla karsilikli diyaloga girmeden hem forumu hem de kendisini korumaya alma amaciyla , cok degil 1-2 gun dinlenme firsati verin

Aksi takdirde daha onarilmaz noktaya ilerleyecek . Gorusume itibar etmenizi oneririm
Küfür etmeyen birini fikrinden ötürü cezalandırıp korumaya mı almış oluyorsun :) Sinan açıktan dövüş hürmetler...

Üstat kime dediniz bilmiyorum da teknik olarak zaten vatandaşı olduğun bir ülkeye nefret duymamak lazım :) Tersi daha makul gibi sanki...
Neden yahu? Vatandaşı olduğum ülke ile savaş halinde falan mı şu an Dünya Kupasında bulunan ülkelerden herhangi biri?

Futbol sever olarak maçları takip ediyorum ve sempati duyduğum bir iki takım dışında hiç bir takıma karşı herhangi bir duygu beslemiyorum.

Yazik.

Benle burada Maradonayi gormemis bi dolu arkadas iddia etmisti. Benle epey tartistilar.
Benim gibi 2 sini de cok net seyretmis adama karsi . Messinin muhtesem oldugu tartismaya acik degildi bana gore. Muhtesem otesiydi. Maradona nin ise baska bir ölümlünün sahip olamayacagi futbol yetenegine sahip oldugu da çok aşikardı.

Kabul eden eder etmeyen etmez.

Ama ben onlara Messi tum zamanlarin gelmis gecmis 2. En iyisi dedigimde kabul etmiyorlardi.

Haklilarmis.

C.Ronaldo nun hakkini yemisim. Sanirim Messiyi 3. Siraya almak lazim.

Benim en cok dikkatimi ceken sey zaman zaman 2 takim oyunculari itisti kakıştı. En son kavga baya kalabalikti ama orada Messi kaptan olarak araya girmek ve takim sorumlulugunu ustlenmek gibi bir davranis icinde bulunmadi. Tam tavşan boku gibi ne etliye ne sutluye bulasmadi. Asla sahaya karakterini koyan bi oyuncu olamayacak. Yahu kaptansin senin takimindan 5-6 oyuncu rakiple itisiyor sen orada kaptan olarak yoksun !!

Yazik. Umarim Messi Arjantini turnuvada tutmayi basarir.

Yoksa onun gibi olaganustu bir yetenegi seyretmekten mahrum kalicaz.

Cebinde bugun 1 milyar euro olsa herhade

Messi
Aguero
Dybala
Higuain
Di Mariadan

olusan Arjantin hucum hattini alamayabilirsin. Izlanda ile berabere kaliyorsun hirvatlardan 3 gol yiyiyorsun tek attigin gol izlandaya.

Yazik. Tek kelime ile yazık. Umarim elenmez ve toparlarlar. Cunku bizim gibi futbol severler herhalde izlanda ve nijerya gibi takimlar yerine arjantini, messiyi seyretmek ister. Bu gibi olaganustu yetenekeri seyretmek isterim ben izlanda gibi kazmalari degil.

Hadi Messi toparla kendini, bunu basarabilirsin. Bizi izlanda gibi cok kosan kazmalar toplulugunu seyretmeye mahkum etme ! Sen Messi sin basarabilirsin. Parcalayin Nijeryayi.

Son düzenleme:
Barcelona daki Messi ile, Milli Takimdaki Messi arasinda alaka yok.

Adam sut dokmus kedi gibi.. Varligi ile yoklugu belli degil..

Tabii bu sonucun ardindan Arjantin buyuk ihtimal erkenden veda edecek..

Bu su demek : Takim olmak onemli.. Messi olsan bile tek basina hicbirseysin..
portekiz arjantin'den çok da üstün bir takim oyunu oynamadı ronaldo adeta kişisel becerileriyle takımı ayakta tuttu

Neden yahu? Vatandaşı olduğum ülke ile savaş halinde falan mı şu an Dünya Kupasında bulunan ülkelerden herhangi biri?

Futbol sever olarak maçları takip ediyorum ve sempati duyduğum bir iki takım dışında hiç bir takıma karşı herhangi bir duygu beslemiyorum.
İyi de nefret eden yok ki ben messiden nefret ediyorum arjantinden değil maradona hayranıyım messi = arjantin mi? sizin sorduğunuz soruda teknik bir hata vardı onu düzelttim sanki vatandaşı olduğun ülke hakkında kötü konuşmak normalmiş gibi hürmetler üstadım...

beyler inanılmaz bir şey ama bu turnuva da hücum futbolu denen şeyin öldüğünü artık savunma futbolunun tercih edildiğini kimsenin ofansif oynamadığını görüyoruz. Tek bir takım bile ofansif oynamıyor herkes önce güvenlik peşinde savunması sağlam duranlar işi götürüyor. Futbol savunmaya da doğru yön alıyor. Tiki Takalar, Bam bam bam lar, uzun toplar bitecek mi yoksa? Hızlı hücum ve prese dayalı futbol anlayışı geleceğe damga vuracak. Set hücumuyla gol atan takımlar yok artık savunma düzenleri uçmuş durumda. Guardiola'nın city si kolay uygulanabilir bir düzen olmadığı için dünyada çok yayılmayacaktır. Herkes bu savunma işlerine yönelecek.

Ersinden messi mi gomis mi tarzinda bir konu açmasini bekliyorum

Gsc 1-2 maç üzere oyuncu degerlendirmesi yapmayi sever nasil olsa

Geri
Üst Alt