İsmael efendi sen cidden okuduğunu anlamama problemini sadece forumda deği tüm hayatında yaşıyorsun belli oldu . Bu haberde Barcelona'nın yaptığı sponsorluktan ve getirisinden bahsediyor . Unicef ile forma sponsorluğu olayını 10 yaşlarında bir çocuk da biliyor zaten . Ben böyle bir şey yok mu dedim ? Ben dedim ki Messi Arjantin futbol takımının bir parçası olsa başarılı olurlar fakat uzun bir zamandır Arjantin Messi'nin bir parçası olarak yaratılmaya çalışıyor . Sen de bunu Unicef'in istediğini söyledin ve ben de ismael belgelerle konuşurum diyordun bunun belgesini göster işkembeden boş beleş sallama Unicef'in istediği bilgisini nereden aldın diyorum ? Gitmişsin bana sponsorluk anlaşmasını gösteriyorsun . Chevrolet'in de Manu ile anlaşması var ozaman bunu da Pogba'ya yor Chevrolet Pogba'nın Fransa Milli Takımı'nda orta sahada oynamasını ve oyuncu alımlarına müdahele etmesini istiyor diye işkembeden sallayıp belge olarak da Manhcester Chevrolet arasındaki sponsorluk anlaşmasını gösterelim

ismael işkembenin hacmi ne sen onu söyle bize geldiğinden beri salla salla bitmedi