Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Messi bu maçta bir zahmet birşeyler yapsin artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Penaltılarla kaybedilmiş diyorsun ya penaltı kaçırdı mı kaçırmadı mı messi? İşte zaten tam olarak looser dediğim de bu hakan ayrıca hep 2-3 gün sonra görüp daha yeni yazmışım gibi tepki vermen de enteresan bir keresinde hani anlaşmıştık filan demiştin ama ben seninle mutabık kalıyorum önceki postları alıntılıyorsun ne yapayım ben hakan???2 gün olmuş ama şuna cevap vermek istiyorum.
Dünya Kupası 2014'de finalde Almanya'ya uzatmalarda kaybettiler.
Copa America 2015'de finalde Şili'ye penaltılarda kaybettiler.
Copa America 2016'da finalde yine Şili'ye penaltılarda kaybettiler.
Messi milli takımda özellikle son yıllarda gerçekten şanssız. Loser'lık denemez buna. Kulüpteki başarıları ortadayken Messi'ye loser diyen futbol konuşmasın zaten.
Bir de WC2018'den öncesine bakalım. Eleme maçlarında Messi'nin olmadığı maçların sadece birini kazanabilmiş Arjantin. O final maçını, Ekvador maçını söylememe gerek yok sanırım. Messi olmasa çok büyük ihtimal katılamayacaklardı bile. Ayrıca Aguero'nun İzlanda'ya attığı gol, uzun zaman sonra (net hatırlamıyorum) Messi'nin dahil olmadığı ilk gol. Kadro planlamasına karışıyor diye eleştiri yapılabilir. Ama Arjantin'in durumu üzerinden performansına laf edilemez.
Bana göre gelmiş geçmiş en iyi olmak için illa milli takımda kupa almasına gerek yok zaten. Ama milli takımı kriter alıyorsan sırf kupa almadı diye başarısız ilan edemezsin. Kaç kere ucundan döndü. 2014'te top sekse pozisyon olsa Arjantin atıp kazansa Messi bir anda daha iyi oyuncu mu olacaktı?
2005'i kastediyorum a milli olmaya başladığı zamanlara tekabül ediyor...Geldiğinden beri kupa alamadılar a milli arjantin takımı...bu bir gerçek yani ki bu senede gruplarda sonuncular son maçlardaYav zorla Messi ci yapacaksın adamı Arajantin sürekli kupa kazanıyormuş Messi gelene kadar.Kupa Amerika-Dünya kupası vs. imiş gelde gülme şimdiMessi gelene kadardan kastı 6 yaşına falan denk geliyor top oynamaya falan başladığı yıldan bahsediyor heralde
![]()
İşte aklı başında bir post adam yine looser son maç arjantin grupta sonuncu hala millet messi iyidir dünya yıldızıdır looser değildir diyor...Ne dünü var ne de bugünü...Messi bu maçta bir zahmet birşeyler yapsin artik
Penaltılarla kaybedilmiş diyorsun ya penaltı kaçırdı mı kaçırmadı mı messi? İşte zaten tam olarak looser dediğim de bu hakan ayrıca hep 2-3 gün sonra görüp daha yeni yazmışım gibi tepki vermen de enteresan bir keresinde hani anlaşmıştık filan demiştin ama ben seninle mutabık kalıyorum önceki postları alıntılıyorsun ne yapayım ben hakan???
İşte aklı başında bir post adam yine looser son maç arjantin grupta sonuncu hala millet messi iyidir dünya yıldızıdır looser değildir diyor...
Rahatsız etmiyor yahu dile getirmek demek rahatsız olmak demek değil ki...Rahatsız olduğumda peşimi bırakın musallat olmayın derim zatenMessi iyi bir penaltıcı değil zaten. Penaltılarda kaçırdı diye suçu ona atmak anlamsız.
Abi 2-3 kere alıntı bildirimi gelmediği için geç cevap verdiğim oldu. Bunda da benle tartışmıyordun zaten başlıkta gezinirken gördüm cevap verdim. Bu tarz diyaloglara herhangi bi husumetle girmiyorum ki ben. Mutabık olduk dediğin gibi de bu hiç tartışmayacağımız anlamına gelmiyor ki. Yani önceki mesajlarını alıntılamam neden rahatsız ediyor seni onu anlayamadım..
2005 e kadar hangi kupayı almış Arjantin diyorum bnde sana 86 ve 93 yılındaki kupalardan bahsediyorsun böyle saçma argüman olamaz birde sürekli alıyor diyorsun yav cidden komik2005'i kastediyorum a milli olmaya başladığı zamanlara tekabül ediyor...Geldiğinden beri kupa alamadılar a milli arjantin takımı...bu bir gerçek yani ki bu senede gruplarda sonuncular son maçlardane yapayım adam looser güneş balçıkla sıvanmaz...

10 oyuncu ile beraber transfer edilseydi tozunu bile attırırdıMessi Süper Ligde basarili olur muydu renktas?? Hormetler...
Başlangıç seviyesinde ingilizce bilgim olmasına rağmen ben bile biliyorum bunu yavGSC'nin loser kelimesi ile imtihanı vol. 42132141312
Başlangıç seviyesinde ingilizce bilgim olmasına rağmen ben bile biliyorum bunu yavadamlar gevşek diyolar ısrarla

Sen Şampiyon olmasanda
Kupaları almasanda
SEVİYORUZ İŞTE
Varmı diyeceğin !!!
Messi Öncesi Arjantin A Milli Takım Şampiyonlukları;2005 e kadar hangi kupayı almış Arjantin diyorum bnde sana 86 ve 93 yılındaki kupalardan bahsediyorsun böyle saçma argüman olamaz birde sürekli alıyor diyorsun yav cidden komik![]()
Ben seni arkadas olarak goruyorum
Yav he he ezbere yazan kim belli Pan-Amerikan oyunu neMessi Öncesi Arjantin A Milli Takım Şampiyonlukları;
1) 1921-Güney Amerika Futbol Şampiyonası
2) 1925-Güney Amerika Futbol Şampiyonası
3) 1927-Güney Amerika Futbol Şampiyonası
4) 1929-Güney Amerika Futbol Şampiyonası
5) 1937-Güney Amerika Futbol Şampiyonası
6) 1941-Güney Amerika Futbol Şampiyonası
7) 1945-Güney Amerika Futbol Şampiyonası
8) 1946-Güney Amerika Futbol Şampiyonası
9) 1947-Güney Amerika Futbol Şampiyonası
10) 1951-Pan Amerikan Oyunları
11) 1955-Pan Amerikan Oyunları
12) 1955-Güney Amerika Futbol Şampiyonası
13) 1957-Güney Amerika Futbol Şampiyonası
14) 1959-Güney Amerika Futbol Şampiyonası
15) 1959-Pan Amerikan Oyunları
16) 1971-Pan Amerikan Oyunları
17) 1978-Dünya Kupası
18) 1986-Dünya Kupası
19) 1991-Copa America
20) 1992-Konfederasyonlar Kupası
21) 1993-Copa America
22) 1995-Pan Amerikan Oyunları
23) 2003-Pan Amerikan Oyunları
Messi Sonrası Arjantin A Milli Takım Şampiyonlukları;
00000000000000000000000000000000000000000000000
Esas bu komikLütfen ezbere yazmayınız...Hürmetler...
1921 deki kupayı atıp messi den önce hep kupa kazanıyorlar demekte ayrı bir kafa.Messi den önceki 14 15 senede başarıları yok yani sallamasyon atmasyon devam hürmetler bayım