2018 DK D Grubu M:3 | Nijerya 1-2 Arjantin | MS | 26 Haziran | TRT 1

Yav he he ezbere yazan kim belli Pan-Amerikan oyunu ne :asd: 1921 deki kupayı atıp messi den önce hep kupa kazanıyorlar demekte ayrı bir kafa.Messi den önceki 14 15 senede başarıları yok yani sallamasyon atmasyon devam hürmetler bayım
Messi geldi arjantini kuruttu tezinin ispatı sonuçta a milli organizasyonlarda şampiyonluk bunlar adamlar amerika kıtasında vrupa şampiyonası mı bekliyordun ki? ne centenario ne de copa america ne pan america ne de konfederasyon kupası kazanabildi arjantin messi ile zaten dünya kupası da yok :) Bir tek milyon euroları var :)

Messi geldi arjantini kuruttu tezinin ispatı sonuçta a milli organizasyonlarda şampiyonluk bunlar adamlar amerika kıtasında vrupa şampiyonası mı bekliyordun ki? ne centenario ne de copa america ne pan america ne de konfederasyon kupası kazanabildi arjantin messi ile zaten dünya kupası da yok :) Bir tek milyon euroları var :)
Yav umrumda değil kupası olup olmaması isterse bu turnuvada gruptan çıkamasınlar ama fena atıyorsun.Sana diyorumki Messi 2006 2007 de yıllarında sahneye çıktıysa 1993 e kadar gittiğimiz zaman kupa yok sen 1921 deki kupayı 2003 teki süt kupasını gösteriyorsun sende fana halde Messi takıntısı var bence

Her konuda aynı şahısın insanları tahrik etmesine bununla kendisini tatmin etmesine daha ne kadar müsaade edeceksiniz.

sent via GSC

Her konuda aynı şahısın insanları tahrik etmesine bununla kendisini tatmin etmesine daha ne kadar müsaade edeceksiniz.

sent via GSC
Yoo hiç de memnun değilim hatta laf yetiştireceğim diye işimden geri kalıyorum bile de bak bakalım bugün kim kimi alıntılamış siz istiyorsunuz ki bana laf atılsın ben de geri adım atayım alt edebiliyorsan et edemiyorsan da iftira atma...Ben bugün alıntılandım...Sen sürekli takip ediyorsun beni başka başlıkta da tahminimin tam tersini yazıp böyle dememişti mi diyorsun...

Siz bana bulaşmazsanız ben kimseyi alıntılamam ancak alıntılanırsam alıntılarım onun dışında ortaya hür fikrimi de koyarım ister beğen ister beğenme ama görmeye bile tahammülünüz yok burası galatasaray fikir hürriyetinin arzı...Çok görmek istemiyorsan da engelle gitsin...

Gerekli konudan atma işlemini gerçekleştirdim, yoksa 300 postun 280i aynı kişinin olacak yine.

Bundan sonra kimseye taviz vermeyeceğim bu konularda, gidin ego tatmininizi başka yerde yapın.

bugünden itibaren tarihin en iyisi olduğunu kanıtlamaya başlamazsan messi, sen de şerefsizsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5-2 nijerya kazanir. 4 gol musadan.

Arkadaşlar napıyosunuz :asd::asd::asd:

Arjantinli iki taraftarın, Arjantin-Hırvatistan maçının oynandığı Nizhny Novgorod yerine yanlışlıkla benzer isimli ve Nizhny Novogorod'un 800 kilometre uzaklığındaki Veliky Novogorod'a gittiği öğrenildi.

DgnjSnJWkAA1TW6.jpg

Sampaoli'yi kovdurmak icin bazi oyuncular sabote etmekten vaz gecerse arjantin kazanir

Arkadaşlar napıyosunuz :asd::asd::asd:

Arjantinli iki taraftarın, Arjantin-Hırvatistan maçının oynandığı Nizhny Novgorod yerine yanlışlıkla benzer isimli ve Nizhny Novogorod'un 800 kilometre uzaklığındaki Veliky Novogorod'a gittiği öğrenildi.

DgnjSnJWkAA1TW6.jpg
Daha maca yetisemezler herhalde :)

Kaptanım Messi'den şov bekliyorum

İslandlı dostlarımdan aldığım havadislere göre beraberlik. İsland da zırvatistana +2 fark.

4K yayin tek mac icin mi yapiliyor ? Demin fransa maci 4K idi , diger mac icin 4K kanal bulamadim

Bu herif akıllanmaz

Hala Perezle Higuain'i oynatıyor.

Geri
Üst Alt