2018 DK D Grubu M:3 | Nijerya 1-2 Arjantin | MS | 26 Haziran | TRT 1

Maç için tahminimde 2-1 veya 1-1.

Sampaoli iyi hoca oldugunu sili ve sevilla'da gösterdi

Arjantin milli takiminda durum farkli

Fatih hoca önderliginde euro 2016'da basarisiz olduk,bu Fatih hoca'yi kötü bir Td yapmaz

Belli ki bizim yasadigimiz oyuncu krizini arjantin da yasiyor

Abi verdigin ornege soyle katilamiyorum , terimcilik olacak biraz ama

Euro 2016 da kalibresi zaten bizden iyi iki takim ve bir tane de esit diyebilecegimiz takim vardi

Euro gruplarinin en sacmasi bize denk geldi

Hem ispanya hem hirvatistan hem cekya , boyle grup mu olur ayiptir .

Ama arjantin , hirvatistanla ayni kalibre (ki coguna gore ondan da iyi) , nijerya ve izlanda dan ise cok cok daha potansiyelli

Bu yuzden terimin o rakiplere karsi 3 puanda bitirmesi ile arjantinin boyle bir grupta elenmesi ayni kefeye konamaz

Gerci su da var , arjantin aleyhine , evet onlar da aslinda en zorlu degilse de en pis grubu sectiler , izlanda gibi savunma odakli , nijerya gibi ciger ve hirvatlar gibi underrated bir gizli sampiyon adayi var

Bu acidan hakli olabilirsin ama yine de grup liderligi favorisi takim an itibariyle sonuncu

Eger terime de bir sey denecekse , ispanya 1-0 a razi iken takimi acip 2-0 , 3-0 olmasina musade etmeseydi 3 puanla ikinci turdaydik , herro merro yapti 3 lediler

Tahmin edemiyorum bu maçın skorunu. Nigeria sürpriz yaparak gruptan çıka bilir belki

Dybala bu kadroda nasil oynamaz bari 4231 oyna

Messi - Dybala - Di Maria
Higuain

Korkak adammisin Sampaoli​

euro2016 farkliydi yaw

ispanya hirvatistanli gruptan çikmak için yeterli degildik zaten

arti bazi maçlarda arda turan denen herif yüzünden dogru duzgun oynayamadik

euro2016 farkliydi yaw

ispanya hirvatistanli gruptan çikmak için yeterli degildik zaten

arti bazi maçlarda arda turan denen herif yüzünden dogru duzgun oynayamadik

K irlanda gibi takimlar sirf cok gol yemedikleri icin en kotu 2 tane 3 unculukten kurtuldular , almanya abartmiyorum 10 yapacagi macta 1-0 yendi k irlandayi bizim cekya macindan 2-3 saat evvel .. o an elenecegimizi hissettim

Irlandanin sikeci italyayi yenmesi . Portekizin 3 kere yenik duruma dusup 3-3 berabere kalmasi

Bu sirf su an aklima gelen 3 mactan bir tanesi olmasa biz ikinci turdaydik .. herkes eleme grubundaki sansimizi konusup durur da , bizim euro dan elenisimiz icin de tum olasiliklar gerceklesti

locelso,dybala ve agueroyu bi arada göremeyecegiz anlaşılan

Sampaoli kıçına tekmeyi yer bu maç sonu

sent via GSC

DgQI-78WkAAIe6x

Boyle onemli bir final macinda bu adami oynatmayan adam benim gozumde korkak 1 teknik direktordur

Ulan hala enzo perez,mascherano oynuyo. Celso niye yedek lan tamam mascherano'yu severim. Ama yaslandi artik eski performansi yok.

Kalecinin Messi'ye bakışına bakılırsa en az 2 gol yiyecek ondan.

Geri
Üst Alt