2018 DK G Grubu M:1 | Tunus 1-2 İngiltere | MS | 18 Haziran | TRT 1

İngiltere Milli takımında tanıdığın topçu var mı

Valla canımın için şöyle karşılıklı oturup tanışık olduğum tek bir futbolcu yok.

Ama bildiğim birkaç futbolcu var. Kane var, Sterling var, Lingard var, Walker var. Young milli takımda mı bilmiyorum; o da var. Hayırdır neden sordun?

Valla canımın için şöyle karşılıklı oturup tanışık olduğum tek bir futbolcu yok.

Ama bildiğim birkaç futbolcu var. Kane var, Sterling var, Lingard var, Walker var. Young milli takımda mı bilmiyorum; o da var. Hayırdır neden sordun?

Merak ettim.

Uğur Güzel olabilir mi ?

B5f3RQZCAAAKEy8.png

Anladım. Bugün de iddaa oynayacağım ve İngiliz kardeşlerime H2 vereceğim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senin hiç iddaada tutturduğun oluyor mu, henüz tutan bir tahminini görmedim.

En son Gençler maçında Galatasaray kesin kazanır diyordun.

Senin hiç iddaada tutturduğun oluyor mu, henüz tutan bir tahminini görmedim.

En son Gençler maçında Galatasaray kesin kazanır diyordun.

İddaa'da nev-i şahsıma münhasır bir tarzım vardır. Misal 21,50 TL yatırdığım kupondan 35.00 TL kazanmış biriyim. 2.00 TL.'lik kupondan 175.00 TL kazanmışlığım var. Az oynarım, az kazanırım. Yüksek meblağlarla işim olmaz. Öğrencilik yıllarımda rakı paramı çıkarırdım yeterdi.

Turnuvanın yıldızı olacak isim sahne alıyor sonunda

stream_img.jpg

Cok bir favoriligi olmasa da TR olmadiginda destekledigim takimin maci

Kir seytanin bacagini ingiltere artik

İddaa'da nev-i şahsıma münhasır bir tarzım vardır. Misal 21,50 TL yatırdığım kupondan 35.00 TL kazanmış biriyim. 2.00 TL.'lik kupondan 175.00 TL kazanmışlığım var. Az oynarım, az kazanırım. Yüksek meblağlarla işim olmaz. Öğrencilik yıllarımda rakı paramı çıkarırdım yeterdi.
Hala bana bir şey ısmarlamadın

Bencede patlamayı ingiltere yapacak gibi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt