2018 DK Son 16 | Fransa 4-3 Arjantin | MS | 30 Haziran | TRT 1

saçma sapan konuşan sensin ekvatora hatrick yapmış onu mu söyluyorsun..arjantinin gruplardan çıkması messi falan sayesinde değil.Copa amerika finalinde penaltı kaçırıp kupayı şiliye veren de messi değil dimi..izlanda maçında penaltı kaçıran da messi değil..saçamalamayın şekilden şekile girmeyin messinin milli takımı performansını övüzcez diye.

Hayatımda senin kadar gerizekalısını az gördüm, bak ciddiyim, bundan sonra da görmek istemiyorum.

Di maria , ben arjantinin kurtarıcısı futbol tanrısıyım moduna mı girmeye başlamış sanki..

Meza-Sampaoli > Ayman-Ziya Doğan ikilisinden

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayman-Ziya ikilisinin futbol mantigi icinde bir anlami var da meza-sampaoliyi aciklamak zor. Parlatip pazarlama ve komisyon cukkalama operasyonudur herhal. Baska aciklamasi yok.

saçma sapan konuşan sensin ekvatora hatrick yapmış onu mu söyluyorsun..arjantinin gruplardan çıkması messi falan sayesinde değil.Copa amerika finalinde penaltı kaçırıp kupayı şiliye veren de messi değil dimi..izlanda maçında penaltı kaçıran da messi değil..saçamalamayın şekilden şekile girmeyin messinin milli takımı performansını övüzcez diye.

nijerya macina baktın mi sen :red:

Messi'ye biraz fazla haksızlık ediliyor, tek başına birşeyleri değiştirmek kolay olmasa gerek.

Sampaoli'nin saçma sapan oyuncu tercihi ve sahadaki oyuncuların büyük bir kısmının yetersiz olması Arjantin'i maalesef bu duruma getirdi.

Yazık valla...

Messi’den çok daha fazla katkı verirdi eminim buna

Sonuç değişmezdi belki ama en azından liderlik yapardı

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Messiden tek fazla katkı vereceği şey liderlik vasfı liderlik ederekte bu takıma futbolu pozisyon bilgisini öğretemez. Allahtan video diye birşey var videolarını izliyoruz maradonanın bugün oynanan futbolda messi birşey yapamıyorsa maradona hiç yapamaz

Arjantin’in forvet hattı belki de turnuvanın en iyisi diyebiliriz

Ama gel gör ki orta saha ve defansı evlere şenlik

Şu Arjantin yerine Hırvatlar’ın orta sahası ve defansını çıkarsak formayı değiştirip

Kupayı oynamadan Arjantin’e verelim diyebilirdik

İnanılmaz ama inanılmaz kötüler abartmıyorum bizimle oynasalar kaybederler

Gooooooooooooooooooooooolll

Gooooooooooooolll Agüeroo

Hadi Arjantinn

Keske bir mucize olsa.

Arcantinli comarlar macı karıştırmakta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt