Sinan Bilgin
Cezalı
Kırmızıyı yeyip danimarka 10 kişi kalsa bile maça etkisi bu saaten sonra fazla olmazdı demek istiyorum..
Yoksa; bariz gol şansını engellemekten KESİN KIRMIZI
topa mudahale gayretiyle hamle yaptigini dusunuyorum
Kırmızıyı yeyip danimarka 10 kişi kalsa bile maça etkisi bu saaten sonra fazla olmazdı demek istiyorum..
Yeni kurala göre kırmızı değilmiş.Kırmızıyı yeyip danimarka 10 kişi kalsa bile maça etkisi bu saaten sonra fazla olmazdı demek istiyorum..
Her penaltıda kaleciler 1 mt öne çıktı
Böyle hakem mi olur
Zaten dünyanın en net kırmızısını da vermedi
Leş
Leş
LEŞ herif
Neeeeeeeeee ............Spikerin yalancısıyım, o kural değişmiş.
Topa hamle olduğunda kırmızı olmuyormuş artık.

Neeeeeeeeee ............
TOPA isabet eden hamle, sahanın heryerinde FAUL BİLE DEĞİL emmoğlu...
Onlarca yıllık kuralla, spiker futbolu yeniden mi keşfetmiş
Kaldı ki topa temas da edmiyor... Ama kırmızı pahasına indirme hamlesi doğru ve gerekli takım menfaati adına..
kural saçmaymış
gerçi nasıl kuralsa, kale boş arkadan rastgele dalıyor adam topu alabilir miyim diye
dünya tarihinin en net kırmızısı
hele penaltı da kaçtı, yani suarezin elle çıkardığı top gibi birşey oldu
yani hakem o ayrımı saniyeler içerisinde nasıl yapacak? Ya da onumu düşünecek o anda abuk sabuk bir heyed tarafından masaya bırakılmış bir fikriyad gibi duruyor.
Bu mantıkla yola çıkarsan futbolcunun kaleye giren topu elle tutarak engellesi de kırmızı olmamalı....Alman spiker de aynısını anlatı bu arada. 2016 yıllında değişmiş bu konu diye ekledi üstelik. Bende bilmiyordum vallahi

Müdahale topa yöne doğru gitmesi yeterli kırmızı olmaması için.
Bunu var ile de çözmek kolay aslında. Kural değişikliği doğrumu değilimi bilemem.
yaw bi kere şu var
adamın tamamen arkasındasın ve kale boş
GOAL vuruşu yapacak ve top kaleye girecek
yanında olsa anlarım da adamın tam arkasında olup kayarak topun alındığını hiç görmedim
yani hakem orda kalenin boş olmasını ve defansın forvetle alakasının olmadığını çözemiyorsa kokartını bana devretsin
El farklı yahuBu mantıkla yola çıkarsan futbolcunun kaleye giren topu elle tutarak engellesi de kırmızı olmamalı....
Bu konuda ne diyor O KURALLAR....![]()
Bu mantıkla yola çıkarsan futbolcunun kaleye giren topu elle tutarak engellesi de kırmızı olmamalı....
Bu konuda ne diyor O KURALLAR....![]()