2018 DK Son 16 | Uruguay 2-1 Portekiz | MS | 30 Haziran | TRT 1

ronaldoya fırsat verme aslanım seninleyiz...
2324347-48385710-2560-1440.webp

Büyük takımların oyunlarını gördükten sonra Uruguay'ın bence bu savunma ve kaleciyle ciddi şampiyonluk şansı var.Torreira'lı baklavaya devam şart tabi,en üretken diziliş bu olur.Portekiz'i geçerlerse önleri açık final bekliyorum en az.

Büyük takımların oyunlarını gördükten sonra Uruguay'ın bence bu savunma ve kaleciyle ciddi şampiyonluk şansı var.Torreira'lı baklavaya devam şart tabi,en üretken diziliş bu olur.Portekiz'i geçerlerse önleri açık final bekliyorum en az.

Hücum hattıda sağlam ama cavani, suarez kendilerine gelemediler hala.

Hücum hattıda sağlam ama cavani, suarez kendilerine gelemediler hala.
Cavani-Suarez faal en iyi beş forvet oyuncusundan ikisi direkt zaten de formsuz gibilerdi evet ama onlar açılmasa da savunma kale kombinasyonları harika.16 Portekiz gibi ilerleyebilirler en kötü.

Sıra Muslera'mızda.

Şimdi Galatasaraylılar olarak Muslera'yı destekleme zamanı. Real Madrid fanboyları için kafa karıştırıcı bir hadise olmasa gerek.

Kraldoyu severiz ama musleraya asigiz. Berabere biten 120 dk sonunda muslera penalti sov yapip takimini sirtlayacaktir.

Basarilar nando

Uruguay defansinin bir kez daha duvar olmasini bekliyorum

Uruguay gol yerse ve sevinen olursa kellesi koparilsin

Musleramizi desteklemeyenleri forumdan banlayin.

Haydi Muslera seninleyiz büyük reis :hat: :hat:

Muslerasporluyuz tabii k de,bir hata yapsa ben hata yapmış gibi yüzüm kızarıyor vallahi.

Geri
Üst Alt