2018 DK Son 16 | Uruguay 2-1 Portekiz | MS | 30 Haziran | TRT 1

Serdar Azizzzzzz

uruguay gibi oyun felsefesi olan takımlardan nefret ediyorum at üstüne yatmaya çalış oyunu kabız et. böyle futbol olmaz. olsa da ben nefret ediyorum

Bu suarezi ne zaman gorsem Arda aklima geliyor yaw ardanin sporcu vucutlu hali

ub.msji

2004 Yunan takımın kopyası sanki.
Hücumda daha iyi Uruguay Yunanistana göre işte az çok.

Diğer takımlara bakınca finali bile göre bilirler
Takım gibi oynamasını ve kapanmasını çok iyi beceriyorlar. Forvetleri üst düzey. Defansları Atletico Madrid deki oyun anlayışının benzeri. Orta sahaları biraz daha düz oyunculardan oluşuyor ama onlar da işini yaptıktan sonra sırıtmıyorlar.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

vpJRDB.jpg

Godinden iyi stoper yok

Hocam adam 1.80cm. Ramos 1.84 :D
Ramos' un yanında kimlerin oynadığına da bir bak istersen. Bizim ise kaç yıldır 1.85 üzeri stoperimiz olmadı ve hep ezildiler, hava toplarında; en büyük sorunlarımızdan biri buydu, ne çabuk unuttun?. Kiminle partner olacaktı Caceres?...

Ligde değil ama CL'de veya elemeli maçlarda oynamamız gereken oyun Uruguay'ın oyunu. Nefret edilecek bi durum yok.

Çift santrfor oynayabilmek için birinin Cavani gibi olması lazım...

Duran top haric gol yemesi zor gozukuyor uruguayın. Guzel savunma yapıyor

Ramos' un yanında kimlerin oynadığına da bir bak istersen. Bizim ise kaç yıldır 1.85 üzeri stoperimiz olmadı ve hep ezildiler, hava toplarında; en büyük sorunlarımızdan biri buydu, ne çabuk unuttun?. Kiminle partner olacaktı Caceres?...

Iyi de bir stoperin uzun olması, hava toplarında otomatikmen başarılı olacağı anlamına gelmiyor. Başka faktörler de rol oynuyor. Fizik, hırs, vs. vs.

Bence Caceres başarılı olurdu.

İşte bu yüzden URUGUAY <333

Geri
Üst Alt