- 8 Temmuz 2015
- 35.768
- 70.592
- 3.893
Yine kazandırmaya devam ediyoruz %100 dememize gerek yok heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bir istikrar abidesi.Yine kazandırmaya devam ediyoruz %100 dememize gerek yok heralde
Evet maçlar 0 0 bitsin diye büyüler falan yapılıyormuş ama şuana kadar başarılı olamadılarTam bir istikrar abidesi.
Allah kem gözlerden korusun.
sent via GSC
Kimlerin yaptığını çok iyi tahmin edebiliyorum. Senin ayağının kayacağı günü pusuda bekliyorlar reis.Evet maçlar 0 0 bitsin diye büyüler falan yapılıyormuş ama şuana kadar başarılı olamadılar
Üstat bitsin diye büyüler yapılıyorsa nasıl başarılı olamadılar ???Evet maçlar 0 0 bitsin diye büyüler falan yapılıyormuş ama şuana kadar başarılı olamadılar
Anlamsız 1 soruÜstat bitsin diye büyüler yapılıyorsa nasıl başarılı olamadılar ???![]()
Anlamsız 1 soru
Anlamıyorum dediğin şeyi daha doğrusu anlatamıyorsun diyelim10 dakka geçmeden editle renktaş hadi iyi geceler...
Abi öncelikle tekrar hoşgeldin , yarışma yapıyoruz da tahminlerim hiç tutmadı bu hafta ( geçen haftada bildiğim söylenemez gerçiNe oldu?
2. maçlardan sonra o kadar da kötü değilmiş ya durumum bi @Yusuf Kara uçmuş gitmiş onun dışında yakın hep.
Neymarda yanildim sadece
O da 90+7de atti

Diğer hepsi tuttu mu cidden yav vay anasını
Skorlardan tutan var mı?
Yarin ecnebi gelin basligindaStat da çok güzel İsveç kızları gördüm
@Uğur Güzel
Işvec gelini nasıl olur
Zor üstat zira çokça menfi türk-isveç evliliği var...Bir kere ortalama olarak bizden zengin ve pasaportları kıymetli ayrıca seni değil süryanileri tercih ediyorlar esmer olarak kültürel yakınlıktan ötürü boşuna kürek sallamak olur...Yoksa önce Çekler sonra İsveçliler daha sonra da Ukraynalılar dünyanın en güzel kızları...Hürmetler...Stat da çok güzel İsveç kızları gördüm
@Uğur Güzel
Işvec gelini nasıl olur