2018 Dünya Kupası Elemeleri Maç Takip Başlığı - Sayfa 31 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018 Dünya Kupası Elemeleri Maç Takip Başlığı


Sürpriz beklediğim takımlar; Senegal,Meksika,Danimarka,İran ve Hırvatistan.

Özellikle Meksika yarı final bile yapabilir. 2014'te biraz hakem kurbanı olmuşlardı. Bu kez kadroda Lozano gibi wonderkid de var.

Bunu yazın uplarım. Bakalım bu 5 takımdan kaçı sürpriz yapabilecek.
 
Fas-Senegal bizim çocuklardan dolayı desteklerim. Japon fetişim var o yüzden japonyayı desteklerim, e malum Galatasaray sevdalısıyız o yüzden de Fransayı desteklerim
 
Bu normal bir maç değil normal bir turnuva da değil. 4 yılda bir olan birşey ve herkes kendi ülkesini destekliyor turnuvanın heyecanını yaşıyor. Insan bundan mahrum kalınca ister istemez başka bir takımı seçip bu heyecanı bu adrenalini yaşamak istiyor bir yerden sonra.

Bu yüzden de bir takımı seçip onu desteklemem pek yadırganacak birşey değil. Bunun da futbolseverlik ile alakası yok tam tersi futbolsever olduğum için bu coşkuyu yaşamak istiyorum bir takımı destekleyerek.

sent via GSC

Yapay bir destek ne kadar coşku yaratabilir ki?Türkiye'yi desteklediğin gibi destekleyebilir misin herhangi bir ülke takımını bir anda?
 
Peru - Yeni Zelanda maciyla beraber tum konfederasyonlardakk FIFA takviminde resmi ve hazirlik maclari bitti ve milli takim arasi resmen sona erdi
 
Peru - Yeni Zelanda maciyla beraber tum konfederasyonlardakk FIFA takviminde resmi ve hazirlik maclari bitti ve milli takim arasi resmen sona erdi
817e609ec0ccb4b0212012249b52cfba.gif
 
Danimarka maçı çok iyiydi. Favorim Fransa ama gönlüm her zamanki gibi ARJANTİN. Şuanki tek dileğim ilk tur gruplarının adaletli olması. Fas inşallah çeyrek final yapar ama yine de parlayan Ziyech olacaktır.
 
Futbolsever olarak izlediğin hiç maç yok mu,illa birini desteklemek zorunda mısın?
Ben Galatasaray maçları dışında seyrettiğim maçları keyifli futbol izlemek amacıyla takip ederim genelde. 2 istisna hariç. Biri ManCity'e sempati duymamdan (sempatimin nedeni iyi futbol gerçi), diğeri de Messi.

Ama yine de hangi maç olursa olsun, illa ki bi taraf tutuyorum. Maçın en geç 15. dakkasından itibaren gönlümden birinin kazanması geçiyor. :D

Bu turnuvada Arjantin'i tutacağım. Sırf Messi için. Onlar elenirse İspanya. Onlar elenirse Fransa.
 
Üst Alt