2018 Dünya Kupası Elemelerindeki Grubumuz Belli Oldu!

Çıkabiliriz ama çıkamayacağız :D
Eğer şu karikatür olayına dönersek işimizi yine kendimiz beceremeyeceğiz. Büyük bir milli ekibin olmaması en büyük şansımızdır.Hırvat futbolu milli takım bazında düşüşte her şey olabilir bu grupta yani karalar bağlayacak bir durum bulunmamaktadır. :)

1. de 5. de olabiliriz

finlandiya ile ukraynayı sahamızda yensek hırvat ve izlanda ile berabere kalsak 8 puan
deplasmanda finlandiyayı yenip diğer üçüne yenilsek 3 puan 11 puan ediyor 3. olduk

Eğer şu karikatür olayına dönersek işimizi yine kendimiz beceremeyeceğiz. Büyük bir milli ekibin olmaması en büyük şansımızdır.Hırvat futbolu milli takım bazında düşüşte her şey olabilir bu grupta yani karalar bağlayacak bir durum bulunmamaktadır. :)

Hırvatistan nasıl düşüşte adamlar namağlup lider euro 2016 eleme grubunda.

Kadroları Türkiye'nin kat kat önünde grubun açık favorisi.

Eminmisiniz. Bu bizim grup mu. Toplu halde göç etmelik deplasmanlar bunlar.

Hırvatistan nasıl düşüşte adamlar namağlup lider euro 2016 eleme grubunda.

Kadroları Türkiye'nin kat kat önünde grubun açık favorisi.
Evet Grupta liderler lakin Modric dışında önlem alınacak bir isimleri yok.! Bunda hemfikirizdir. 2014 Dünya kupasında Meksika'ya geçildiler. Grupta sadece Kamerun'u geçtiler. Eskisi kadar komplike bir takım değil diye düşünüyorum. Banko bizi geçerler diyemeyiz. Bizde banko lideriz demiyorum Can Uz kardeşim yanlış anlaşılmasın. :)

Ayrıca Hırvatistan'ın bulunduğu grup Milli takım bazında bu aralar sürünen İtalya, yükselmeye çalışan Norveç ve keza darmadağın olmuş Bulgaristan yani bırakın da o grupta lider olsunlar. Temeli 2007 de kurulmuş Hırvatların o jenerasyon artık son demlerine yaklaşıyor.

Evet Grupta liderler lakin Modric dışında önlem alınacak bir isimleri yok.! Bunda hemfikirizdir. 2014 Dünya kupasında Meksika'ya geçildiler. Grupta sadece Kamerun'u geçtiler. Eskisi kadar komplike bir takım değil diye düşünüyorum. Banko bizi geçerler diyemeyiz. Bizde banko lideriz demiyorum Can Uz kardeşim yanlış anlaşılmasın. :)

Modric dışında önlem alınacak isimleri yok mu :D

Rakitic, Kovacic, Mandzukic, Perisic bunlara önlem alma bakalım ne yapıyorlar hocam. :)

Bak Olic'i Srna'yı falan saymıyorum bile...

Arda ve Hakan dışında o standartların yakınından geçecek bir adam var mı kadroda?

Modric dışında önlem alınacak isimleri yok mu :D

Rakitic, Kovacic, Mandzukic, Perisic bunlara önlem alma bakalım ne yapıyorlar hocam. :)

Bak Olic'i Srna'yı falan saymıyorum bile...

Arda ve Hakan dışında o standartların yakınından geçecek bir adam var mı kadroda?
Srna mı 36 yaşında olacak elemelerde bugün olarak değerlendirmemek gerekir. 2 sene sonra başlıyor elemeler :) Olic bitti Mandzukic Rakitic ve Kovacic iki sene sonra 2 yaş daha yaşlanacaklar. :) Bir jenerasyonun bitişi bu gruba denk geldi.

Terim den enstantaneler :)

[FONT=pt_sansbold]"İstediğimiz oyunu oynadıktan sonra dünyada yenemeyeceğimiz takım yok"[/FONT]

Srna mı 36 yaşında olacak elemelerde bugün olarak değerlendirmemek gerekir. 2 sene sonra başlıyor elemeler :) Olic bitti Mandzukic Rakitic ve Kovacic iki sene sonra 2 yaş daha yaşlanacaklar. :) Bir jenerasyonun bitişi bu gruba denk geldi.

Srna Zanetti gibi adam onu bir geçelim de hadi dediğin gibi olsa bile arkasında taş gibi bir başka sağ bek Vrsaljko var.

Ayrıca jenerasyonun bittiği falan yok

Rakitic 27
Kovacic 21
Modric 29
Perisic 26
Mandzukic 29

Yaşında.

Tam 2018 DK için uygun bir jenerasyon yani.

Arkadan da Halilovic, Kramaric, Pasalic gibi müthiş yetenekler geliyor.

Bence biraz daha dikkatli incelesen Hırvatların kadrosunu isabetli olur. :)

Srna Zanetti gibi adam onu bir geçelim de hadi dediğin gibi olsa bile arkasında taş gibi bir başka sağ bek Vrsaljko var.

Ayrıca jenerasyonunun bittiği falan yok

Rakitic 27
Kovacic 21
Modric 29
Perisic 26
Mandzukic 29

Yaşında.

Tam 2018 DK için uygun bir jenerasyon yani.

Arkadan da Halilovic, Kramaric, Pasalic gibi müthiş yetenekler geliyor.

Bence biraz daha dikkatli incelesen Hırvatların kadrosunu isabetli olur. :)
Şimdi detaylıca inceliyorum. Halilovic ve Pasalic'i unutmuşum evet ama dediğim gibi o 2008'de sükse yapan Hırvat kadrosu gibi olmayacağı da gerçek diye düşünüyorum. Ayrıca Modric,Rakitic ve Mandzukic artık son demlere yaklaşacaklar elemelerde zira ilk maçımızı 2017 başında yapacağımızı da hesap edersek 2 sene sonrasının kadrosunda bizden de oynayacak isimler olacaktır. Şimdi Nuri,Arda ve Hakan Çalhanoğlu var. İki sene sonra Atınç bizden Sinan sonra Enes Ünal falan derken kafa kafaya gidebileceğimizi düşünüyorum. Grupta öyle kopup gidecek bir takım olmaması bence epey bir avantaj sağlayacaktır.

Beyler gerçekçi olmak gerekirse 4 ülkede bizi gözüne kestirmiştir, benim kestirdiğim 1 ülke yok.

1-İzlanda
2-Hırvatistan
3-Türkiye
4-Ukrayna
5-Finlandiya

Grup böyle tamamlanır.

Hırvatistan
Ukrayna
Türkiye
İzlanda
Finlandiya

Ben de böyle diyorum.2.lik şansımız da az değil.

Son düzenleme:
Ayni gücte dedigin Izlanda bizi 3ledi.

Sen rakibini izlemezsen, ne gücte oldugunu, nasil bir yükseliste oldugunu görmezsen ve tabi bir bunlara arti kücümsersen normal yani 3 yemen.

Hasan Sas da televizyonlardaki yorumcularin acip internet den falan rakiplere bir göz atmaya aciz olduklarinin en güzel örnegi. Elle tutulur 5 yorumcu falan vardir, gerisi ezbere konusuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=H6P3tydYwrQ

Mesela Ömer Üründül bugün kura cekiminde bu gruba "süper grup yaa" dedi. Adam 20 sene öncesinde yasiyor herhalde hala.

Sen rakibini izlemezsen, ne gücte oldugunu, nasil bir yükseliste oldugunu görmezsen ve tabi bir bunlara arti kücümsersen normal yani 3 yemen.

Hasan Sas da televizyonlardaki yorumcularin acip internet den falan rakiplere bir göz atmaya aciz olduklarinin en güzel örnegi. Elle tutulur 5 yorumcu falan vardir, gerisi ezbere konusuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=H6P3tydYwrQ

Mesela Ömer Üründül bugün kura cekiminde bu gruba "süper grup yaa" dedi. Adam 20 sene öncesinde yasiyor herhalde hala.

Yorumcuların acizliği konusunda katılıyorum ama bu grup gerçekten süper sayılır.

1.torbadan Almanya,İngiltere,İspanya,Belçika,Hollanda gibi takımlar varken Hırvatistan'ı çekmek iyi kuradır.Galler ve Romanya daha iyi olurdu ama bu da fena değil

2.torbadan Fransa,İtalya,İsviçre,Çek Cumhuriyeti,Bosna Hersek,Slovakya varken İzlanda da iyi kuradır.İzlanda çıkışta ama yenilmeyecek takım değil.

Sadece 3.torbanın en zoru Ukrayna geldi.Torbamıza göre lokum gibi kura.

Son düzenleme:
Yorumcuların acizliği konusunda katılıyorum ama bu grup gerçekten süper sayılır.

1.torbadan Almanya,İngiltere,İspanya,Belçika,Hollanda gibi takımlar varken Hırvatistan'ı çekmek iyi kuradır.Galler ve Romanya daha iyi olurdu ama bu da fena değil

2.torbadan Fransa,İtalya,İsviçre,Çek Cumhuriyeti,Bosna Hersek,Slovakya varken İzlanda da iyi kuradır.İzlanda çıkışta ama yenilmeyecek takım değil.

Sadece 3.torbanın en zoru Ukrayna geldi.Torbamıza lokum gibi kura.

Grup bence de normal sartlarda iyi de ama bizim icin sartlar normal degil biz kendimizi yine dev aynasinda görmemliyiz. Milli takim olarak siradan ve vasat bir takimiz, bunu kabul etmek lazim bir kere.

Öyle asariz keseriz devri falan coktan bitti, ki o zamanlar bile tartisilirdi kendimizi gördügümüz seviye.

Önce bir güzelce 2016'dan elenelim de bakalim 2018 icin bizimkilerin ne türlü bir "planlamasi" olacak. Bence yine sifir planlama ile haydi babam haydi düsüncesiyle devam ederiz.

Yukarida arkadas saymiss Hirvatlarin arkadan gelen topculari, yani belli onlarda.

Ya peki bizde? Her yerde belirsizlik var. Adam gibi forveti yok ülkenin, adam gibi kanat oyuncusu yok, stoperler desen vasat, orta sahanda dinamizm'in d'si yok. Terimin akli varsa takimi Hakan Calhanoglu ve Arda'ya göre sekillendirir 2018 elemelerine kadar.

Geri
Üst Alt