2018 Dünya Kupası Elemelerindeki Grubumuz Belli Oldu!

Şu İzlandadan bi kurtulamadık arkadaş.. adamlar kene gibi yapıştı resmen bize... yine aynı gruptayız

çok sert ve dengeli grup.herkes birbirinden puan alabilir.puan barajı çok düşük olur bu grup için.gitmek istiyorsak içerideki tüm maçları kazanmamız lazım.

çok sert ve dengeli grup.herkes birbirinden puan alabilir.puan barajı çok düşük olur bu grup için.gitmek istiyorsak içerideki tüm maçları kazanmamız lazım.

bence bu sefer İşleri baştan sıkı Tutacağız.. Artık Akıllandık gibi... bu Grupta kolay kolay kaybetmeyeceğiz..

bence bu sefer İşleri baştan sıkı Tutacağız.. Artık Akıllandık gibi... bu Grupta kolay kolay kaybetmeyeceğiz..
Sanmıyorum. Eğer bir de turnuvada çeyrek final falan görürsek iyice biryerleri kalkar bizimkilerin.

Sonra yine millet herkesi keseriz asarız moduna girer. Geçenlerde burada ona buna 3 atarız diyenler falan oldu 2 mac kazanınca millet kafayı yiyor.

Bizim ülkede mantalite değişmediği sürece ancak günlük başarılar elde ederiz. Ön elemelerde kendimi bildim bileli bizimkilerin aklı başına ancak yumurta döte dayanınca geliyor.

Halbuki bu grubu rahat ilk 2 içinde bitirmemiz gerekirdi, yine kendimizi boş yere zora soktuk. Sen Izlandayı küçümsersen tabiki deplasmanda 3 yersin.

Terim rakibi 10 dakika bile analiz etmemiş bu çok belli olmuştu o maçta. Yerli hocaların çoğu böyle. Bizim Hamza da analiz falan yapmıyor bana göre ki zaten takıma video falan izletmediğini de açık açık söylemişti, neymiş Prandelli zamanında oyuncular çok sıkılmış analizlerden. Ulan topçuysan kıçını kırıp oturacaksın rakip de izleyeceksin analiz de yapacaksın.

Neyse Milli takıma geri dönünce Hasan Şaş mesela Izlanda maçı önünde böyle birşey demişti "Izlanda topu eliyle taşısa bile sadece 3 defa kalene gelebilir". Adım gibi eminim hem Terim hem de oyuncular benzer düşüncelere sahipti. Halbuki biraz internet de 5-10 arama yapan birisi hemen Izlanda nın yükselişte olduğunu görebilirdi. Bak bunu bile yapmaya tenezzül etmiyorlar.

Bu yüzden dediğim gibi zihniyet ve mantalite değişmediği sürece bizden hiç bir halt olmaz ve her elemede aynı pislikleri yaşarız.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Bu grupta dışarda tüm maçlarda berabere kalıp içeri de kazansan yeter. Son 3-4 maçtaki gibi akıllı, gol yememeye oynamak mantıklı olacaktır.

Sanmıyorum. Eğer bir de turnuvada çeyrek final falan görürsek iyice biryerleri kalkar bizimkilerin.

Sonra yine millet herkesi keseriz asarız moduna girer. Geçenlerde burada ona buna 3 atarız diyenler falan oldu 2 mac kazanınca millet kafayı yiyor.

Bizim ülkede mantalite değişmediği sürece ancak günlük başarılar elde ederiz. Ön elemelerde kendimi bildim bileli bizimkilerin aklı başına ancak yumurta döte dayanınca geliyor.

Halbuki bu grubu rahat ilk 2 içinde bitirmemiz gerekirdi, yine kendimizi boş yere zora soktuk. Sen Izlandayı küçümsersen tabiki deplasmanda 3 yersin.

Terim rakibi 10 dakila bile analiz etmemiş bu çok belli olmuştu o maçta. Yerli hocaların çoğu böyle. Bizim Hamza da analiz falan yapmıyor bana göre ki zaten takıma video falan izletmediğini de açık açık söylemişti, neymiş Prandelli zamanında oyuncular çok sıkılmış analizlerden. Ulan topçuysan kıçını kırıp oturacaksin rakip de izleyeceksin analiz de yapacaksın.

Neyse Milli takıma geri dönünce Hasan Şaş mesela Izlanda maçı önünde böyle birşey demişti "Izlanda topu eliyle taşısa bile sadece 3 defa kalene gelebilir". Adım gibi eminim hem Terim hem dr oyuncular benzer düşüncelere sahipti. Halbuki biraz internet de 5-10 arama yapan birisi hemen Izlanda nın yükselişte olduğunu görebilirdi. Bak bunu bile yapmaya tenezzül etmiyorlar.

Bu yüzden dediğim gibi zihniyet ve mantalite değişmediği sürece bizden hiç bir halt olmaz ve her elemede aynı pislikleri yaşarız.

Bu Yazdıklarına Katılıyorum fakat Bence Artık iyi bir Jenerasyon yakalamak üzereyiz.. 2018'e kadar daha nice yetenekler katılabılır aramıza.. Ben Artık bu Turnuvadan sonra kendimizi boşvereceğimizi düşünmüyorum... artık bazı şeylerin farkına varmaya başladık.. cokkk geçte olsa artık Dünya Futboluna ayak uydurmamız gerektiğini yavaş yavaş anlıyoruz... bu Grup'ada iyi başlayacagımızı düşünüyorum..

Bu Yazdıklarına Katılıyorum fakat Bence Artık iyi bir Jenerasyon yakalamak üzereyiz.. 2018'e kadar daha nice yetenekler katılabılır aramıza.. Ben Artık bu Turnuvadan sonra kendimizi boşvereceğimizi düşünmüyorum... artık bazı şeylerin farkına varmaya başladık.. cokkk geçte olsa artık Dünya Futboluna ayak uydurmamız gerektiğini yavaş yavaş anlıyoruz... bu Grup'ada iyi başlayacagımızı düşünüyorum..
Hadi bakalım inşallah.

Gördüğüm en zor Milli takım grubu. Hırvatlar hem tecrübeli, hem de süper starları var. (Modric,Rakitic,Mandzukic,Kovacic ve ayrıca 19 yaşındaki Halilovic)

İzlanda, bu elemelerden çok iyi olacak. U21 takımları bomba gibi geliyor ve bu elemelerde çoğu ismi 25 yaş altıydı.

Ukrayna ise yıllardır bize ters gelen bir ülke. Deplasmanda bu 3 takımdan puan alırsak büyük iş. Evimizde 4'te 4 yapamazsak iş biter.

Bu forumda abartılan herşeyin tersi olur

O yüzden İzlanda balonuda yakında patlar

Dünya Kupası grubumuz gayet zor.

Milli takımın forvet hattında bariz sorunu var.

Yola devam edilecek isimler iyi seçilmeli.

Bence mutlak kadroda olması gereken isimler.

Çağlar Söyüncü-1996
Serdar Aziz-1990
Oğuzhan Özyakup-1992
Hakan Çalhanoğlu-1994
Emre Mor-1997
Sinan Gümüş-1994
Ozan Tufan-1995
Okay Yokuşlu-1994
Enes Ünal-1997

4.sırada tamamlamak başarı olacaktır.

x
ersoy - toprak - söyüncü - erkin