2018 TFF Süper Kupa | Galatasaray (4) 1-1 (5) Akhisarspor | MS | 5 Ağustos | ATV

Ne zaman kendimizi dev aynasını görmeyi bırakırız, işte o zaman bizlerden de bi b.k olur. Bu takıma transfer lazım diye aylardır söylüyoruz.

Bu Seleznyov'dan nedir çektiğimiz

Alnitak Alnilam Mintaka

Bizim bu defans ile işimiz çok zor. Zaten böyle olacağı belliydi ama hala transfer yok.

Sampiyonlar liginden cekilelim, bu gobegi fena ederler. Muslera rezil, ismail daha hazirdi. Bu slezbow mu ne, her macta atiyor

DOnk ile sözleşme yenilenmesi tarık çamdal’ın alınmasından daha büyük skandal

Bu maçı 8 1 kazanabiliriz sıkıntı yok ama yönetim görevini yerine getiriyor diye savunanlar tam geri zekalı. Hoca'nin işi zor , bu maç dediğim gibi 8 1 de kazanabiliriz ama sıkıntıyı görmeyen net troller zaten

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne zaman kendimizi dev aynasını görmeyi bırakırız, işte o zaman bizlerden de bi b.k olur. Bu takıma transfer lazım diye aylardır söylüyoruz.

Gerek yok dengeler bozulmasın gsnin parası gitmesin uber td terim içimizden çözer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Stoper, orta saha ve forvet almadikca birsey yapamayiz bu sene. Besiktas nasil aştı engelleri bakacak mustafa baskan. Cok pasif kaldi şimdiye kadar. Bu takim şampiyonlar ligi oynayacak farkinda değil.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim orta hat defansı ortasahası leş arkadaş transfer yapın diye bağırıyo oyuncu satamayacaksanız niye aday oluyosunuz şu başkanlığa elvis manu gibi bir adam fark yaratıyo bizimkiler fernando,emre,belhanda hayali kuruyo çok şey değişir gerçekten.

Bu maçı 8 1 kazanabiliriz sıkıntı yok ama yönetim görevini yerine getiriyor diye savunanlar tam geri zekalı. Hoca'nin işi zor , bu maç dediğim gibi 8 1 de kazanabiliriz ama sıkıntıyı görmeyen net troller zaten

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yönetim tamamen fiyasko. Fatih hoca sayesinde prim kazandılar. Yaptiklari icraat yok. Ne oyuncu pazarlamayi biliyorlar ne almayi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt