2018 TFF Süper Kupa | Galatasaray (4) 1-1 (5) Akhisarspor | MS | 5 Ağustos | ATV

Sarı kart doğru karar. Garry kalenin çok uzağında ve 5 metre arkasında rakip takımdan adam var. Topsuz koşu yapan toplu koşana göre daha avantajlıdır. Akhisarlı oyuncu Garry'i yakalardı.

Garry'nin önüne orada 5 tane de top versen daha avantajlı

Takimin bi halt oynadigi yok zaten yunus girsin birseyler yapabilir

Bu pozisyona sarı diyen Galatasaray’lı falan değildir. Ayrıca tenhada elletiyordur, erkeklerden hoşlanıyordur.

cf0df2d82c064e426310241a74e947ac.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
az bile demişsin, neler neler yapıyordur daha

Sarı kart doğru karar. Garry kalenin çok uzağında ve 5 metre arkasında rakip takımdan adam var. Topsuz koşu yapan toplu koşana göre daha avantajlıdır. Akhisarlı oyuncu Garry'i yakalardı.

Kuralı bilmeyen yazmasın kural bariz gol şansı varken indirirsen KIRMIZIYI görürsün diyor

Aynı zamanda pozisyonu süzüyorsan pozisyondaki oyuncularıda bileceksin verdiğin bilgi tamamen saçma bence. Pozisyon tekrarında garry darbeyi aldığında arkasındaki oyuncu ile En az 2 mt mesafe var. Neye göre yakalar diyor o zaman?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu tip tepkiler gelecegini dusundugum icin kartin rengine yorum yapmadim

Oyuncu ismine gore yorumlari cok gorunce ona degindim

Atiyorum donk kosarken arkasindaki pepe de olsa , veya ronaldo kosarken maicon da olsa hakem onu A ve B diye degerlendirmek zorunda

Bu evrensel bir hakemlik egitimi kuralidir . Aksi takdirde x bir kazak hakem slovakya 3 uncusu ile sirbistan kupa sampiyonunun macina giderken yeni u 19 dan ilk 11 e alinan forvet ile ilgili dolayisiyla pozisyonlarin icinde herkes var olabilecegi icin tum kadrolarin kosu sprint ozelliklerini bilmesi lazim , boyle bir sey olamayacagi icin yazdim zaten bunlari

Garry hizli arkadaki yavas mantigiyla karar verirsen , ayni pozisyon karsi tarafta serdar ile seleznova olunca da mantiken seleznov yavas serdar yakalar diye vermeyecek misin , olmaz .

Sarili oyuncu yesilli oyuncudur hakem icin sadece

Bu takim ligde her turlu sampiyonluga oynar enseyi karartmayin. CL ye eger 4, torbadan girersek ciddi anlamda 0 cekme riskimiz var,
Ya zaten CL de ne.bekleniyor onu da anlamiyorum amac para kazanmak su siralar zaten bir halt edecegimiz yok orda maksat sampiyonluk ve katiliyorum yine basa oynariz

#Çöp10, #Çöp89 out
Griezmann, Gümüş in

malesef forumda birilerini savunma hastalığı var..
Sokayım onlara. Bi marifetmiş gibi sağda solda şampiyonluk kutluyor. İstenilen transferleri yapmasın o zaman görürüm ben. Ha kredisi var mı var hala UEFA savunmasından dolayı dur bakalım göreceğiz marifetlerini şuana kadar pek bir şey göremedik

gomis-galatasaray-isterse-giderim-Ewc.jpg

eleştirmeye çekiniyorum şimdi ayağına daha adam akıllı top gelmedi, topla buluşturamadık gibi bir cevap gelebilir diye. amma velakin bu adam hiçbirşey oynamıyor şuan.

Mustafa cengiz ve albayrak madem yoneticilerse belhandayi gomisi maiconu yollasinlar bonservis ile. Daha önümüzde 1 ay var. Bu kadro ile hüsran olur. Demec vererek olmuyor bu işler.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt