Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.646
- 35.524
- 3.758
zeminde kötü gercekten top sürülmüyor bütün yaz koyun otlatmıs deyyuslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarı kart doğru karar. Garry kalenin çok uzağında ve 5 metre arkasında rakip takımdan adam var. Topsuz koşu yapan toplu koşana göre daha avantajlıdır. Akhisarlı oyuncu Garry'i yakalardı.
az bile demişsin, neler neler yapıyordur dahaBu pozisyona sarı diyen Galatasaray’lı falan değildir. Ayrıca tenhada elletiyordur, erkeklerden hoşlanıyordur.
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hakem dediğin arkadaş maçtan önce iki takımında oyuncularını izler sen bunu bilmiyorsan ben ne diyeyim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sarı kart doğru karar. Garry kalenin çok uzağında ve 5 metre arkasında rakip takımdan adam var. Topsuz koşu yapan toplu koşana göre daha avantajlıdır. Akhisarlı oyuncu Garry'i yakalardı.
Aynı zamanda pozisyonu süzüyorsan pozisyondaki oyuncularıda bileceksin verdiğin bilgi tamamen saçma bence. Pozisyon tekrarında garry darbeyi aldığında arkasındaki oyuncu ile En az 2 mt mesafe var. Neye göre yakalar diyor o zaman?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya zaten CL de ne.bekleniyor onu da anlamiyorum amac para kazanmak su siralar zaten bir halt edecegimiz yok orda maksat sampiyonluk ve katiliyorum yine basa oynarizBu takim ligde her turlu sampiyonluga oynar enseyi karartmayin. CL ye eger 4, torbadan girersek ciddi anlamda 0 cekme riskimiz var,
Sari diyenmi varmis.Yuh artik.Net kirmizi pozizyon.
Sokayım onlara. Bi marifetmiş gibi sağda solda şampiyonluk kutluyor. İstenilen transferleri yapmasın o zaman görürüm ben. Ha kredisi var mı var hala UEFA savunmasından dolayı dur bakalım göreceğiz marifetlerini şuana kadar pek bir şey göremedikmalesef forumda birilerini savunma hastalığı var..
Degisiklik yok ha.