2018 TFF Süper Kupa | Galatasaray (4) 1-1 (5) Akhisarspor | MS | 5 Ağustos | ATV

Kos koca Galatasaray 1 koca ay napti transferde anlamiyorum

Dunyada yuz binlerce kiraliyacan oyuncu var

napiyor bizimkinler

Gerçek bir 8 numara almazsak bu takmın işi çok zor.Donk-Fernando-Belhanda hücum konusunda neredeyse 0
Gerçek 1 8 numara ve Emre Akbaba şart.

Bazı isimlerin form tutması ile ivme yükselecektir

Sezon başı için fena sayılmayız şu ana kadar

Feghouli müthiş maç oynuyor aynı maçı mı izliyoruz anlamadım???
reis burada böyledir tarz. bu tip durumlarda gerginlik varken herkese sallanır özellikle kanatlar altında korunan küçük beslemeler bunu yapar insanlar daha gerilsin kavga dövüş çıksın vs diye. pek dikkate alma o yüzden göz aşinalığın olmayan üyelerin yorumlarını

belhandaya laf edilmesin diye feghouliyi kötüleyenler var şuan takımın en iyi feg hangi maçı izliyosunuz bırakın artık savunmayı birilerini kim kötü oynuyosa defolsun gitsin..

Feghouli kötü donk iyi oynuyor diyenlerin fiziksel görünüşe göre karar verdiğini düşünüyorum. Gizli gayler olabilir aramızda

Hahahahahah feghouliye falan bir bakın bitmisiz biz

Akhisar yanlış yapıyor hucum yapsalar 2 3 ü atarlar musleraya attığın her şutun gol olma ihtimali var. Belki akhisarın bu korkak futbolundan dolayı kupayı alırız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda şerefsizi çıkartılıp 10noya feguli sağ kanada rodri sola onyekuru geçmeli.

Feghoulinin olumlu hareketi nedir söyler misiniz. İyi falan oynamıyor 4 milyona yakın alıyor bu adam

Geri
Üst Alt