2018 TFF Süper Kupa | Galatasaray (4) 1-1 (5) Akhisarspor | MS | 5 Ağustos | ATV

Ve Gomis'in Galatasaray'da kariyeri bittiği an.
Aynısını Tolga için de söylemiştim fener maçından sonra.

Hak etmedik abi. Bu iyi oldu uyarı oldu oyuncular ve teknik ekibe. Yönetim de uyanmıştır şimdi Badou şart oglu şart

Kimse Gomis e kızmasın adamın ne bok olduğu 2 aydır belli asıl kızılacak kişi ağlamaktan başka bir bok yapmayan İNAN OLSUN Cengiz ve yönetiminindir. Para harcamamak ve kaynak bulamamak iyi başkanlıksa ben kralını yaparım. Terim in penaltılardaki Gomis inadıda bokunu çıkardı artık. Başlayacam onun inadına da...

Son düzenleme:
Artık bu saatten sonra Gomis bizde kalamaz...Hiç öyle para istediği için değil bize kupa kaybettirdiği için...Gomisi satalım Seleznovu alalım aradaki parayla Denayeri kiralar bir de ön libero alırız...

Hatta üste para artar o parayla da borç öderiz...

Kötü penaltıcı adam ısrar etmemek lazım.

Gomis'i kazanmak gerek . Çok gol atar yine. Bence altında kalınacak laflar etmemekte fayda var.

En önemli penaltıyı neden takımın en kötü penaltı atan adami kullanir ki

Hedef sampiyonluk sampiyonlar liginde ise uefa kupasina kalmak olmali. Ve de dua edelim fener veya bjk eksikliklerini kapatmasin. Butun takimlar birbirinden beter. Cok kalitesiz bir lig bizi bekliyor.

Umuyorum ki bu takıma transfer yapılmazsa hüsran olacağının farkına varmışlardır.

Tek suclu gomis mi ? Takimda japon haric kim ruhuyla oynadi birakin gomisi de ben o belhandayi birak takimda oynatmayi dugunumde oynatmam

Bok gibi oynadık, bu sene zor geçer.
Hocanın değişikliklerine de anlam vermek zor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Suç hocada.
Adam penaltı atamıyor ne diye son penaltıyı attırıyorsun hocam?
Resmen maçı sabote etti paragöz.

Gscimbom Mobile

Hata gecen sene kacirsin bir daha olsun gene o atacak diye bik bik konusan ftor beydedir. Adamin penalti atamadigini gormen icin daha kac tane kacirmasi lazim. Ha maden illa ona attiracaksin o zaman kacirinca da elini yuzune kapatip kufur etmeyeceksin hoca.

Geri
Üst Alt