- 2 Temmuz 2011
- 132.633
- 55.577
- 5.338
e yuh yani,ne diyim Allah akıl fikir konusunda yardımcı olsun hepinizemuslera atacaktı o penaltıyı
en son atacak adamda gomis'ti. gomis'in şu formayı hala giymesi hata zaten. büyük bir ihanet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e yuh yani,ne diyim Allah akıl fikir konusunda yardımcı olsun hepinizemuslera atacaktı o penaltıyı
en son atacak adamda gomis'ti. gomis'in şu formayı hala giymesi hata zaten. büyük bir ihanet
Yönetim görücek mi acaba ne var ki penaltılarla kaybettik moduna girmesinler de
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Akhisar benim gözümde bundan böyle trabzon ve bursa'dan daha tehlikelidirOlur mu kupalar için yaşıyoruz biz evlat acısı yaşıyorum ama akhisar hak etti adamların forveti de defansı da bizden iyi kabul edelim ayrıca Saffet Susiç de kötü hoca değil kesinlikle
keske o zaman 50 kurus atsaymıs taraftar sımdıkı hale bak yazıkGomis'le ilgili basında o kadar yüklenilirken son penaltıyı attırmak çok riskliydi.
Şu haber güzel: yüzleşmek zorunda kalacaklar bu haberlerle ve Gomis'in paragöz olup olmadığı ortaya çıkacak.
Hatırlıyorum bu iddialar geçen sezon da vardı ve Osmanlıspor maçındaki gol sevincinden sonra Gomis bu iddiaları yalanlamıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 26326