2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Takip Başlığı

bari misli de Allahin mali

Ebenin nikahi lan. Tudor, Riekernik su bu niye demiyorsun ? JPK ler nerde pust

OHA AVRUPA SAMPIYONLAR KULÜPLER KUPASI DEDI OHA. Baya geri kalmissin sen amca

Dursunun beceriksizligi yüzünden avrupaya gidemedik onuda anlatsana dingil

Üyelerden biri, birkaç hafta önce görevinden ayrılan Mağazacılık A.Ş eski Genel Müdürü Ali Öğüdücü'ye 'Yalan söylüyorsun' diyerek yumrukla saldırdı. (Fotomaç)

Şöyle tipleri görünce insan sahiplik sistemine sıcak bakıyor. Aklı yok fikri var. Allah'ım sen sabır ver.

DZnj5D-W0AA0VgJ.jpg

"İnternette baktım iddaa bizim şampiyonluğumuza 1 lira yatırana 2 lira veriyor, rakiplerimize 1 lira yatırdığımızda ise 5 lira veriyor. Bu bir başarıdır."

Üyelerden biri, birkaç hafta önce görevinden ayrılan mağazacılık müdürü Ali Öğüdücü'ye 'yalan söylüyorsun' diyerek yumruk attı.

PUAHAHAHAHAHHA Alkislamalarini bekleyip dururken, alkis alamayisi..

Dursunu savunan birisi net bir şekilde Galatasaraylı değildir. Bu kadar basit.

Her bir yanımız hainlerle doluşmuş.

Aklım almıyor o kadar şey yaşandı hâlâ bu adamı savunmak için ya Dursun tarafından mamalanmak ya da gerizekalı falan olmak gerekir.

sent via GSC

Kozak cikarip masaya vurdu

şu an konuşan kozak tam anlayamıyorum ses kalitesi düşük iş yerinde ne diyor neyi iptal edelim dedi baya alkış koptu?

şu an konuşan kozak tam anlayamıyorum ses kalitesi düşük iş yerinde ne diyor neyi iptal edelim dedi baya alkış koptu?
Hayri Kozak: Yeni başkana rica ediyorum. O çektiğiniz noter ihtarnamesini iptal edin. Dursun Başkan'dan da rica ediyorum. Bir sürü kağıt parçası almışsın. O senetler, işlemler vs... Hepsini derhal iptal et.

Bu ne kardeşim ara bulucu musun sen ortalığı niye yumuşatıyorsun

Kozakin derdi belli. Ibra etmek !!!

Geri
Üst Alt