2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Takip Başlığı

Benim açımdan hainleri gösteren bir toplantı bitmiştir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu adam bile kürsüden şov yapıyor

Sizin Galatasaraylılığınıza döşesinler. Allahın belaları, 2,5 yılda soyup soğana çevirdi şu kulübü, bunlarda yarabbi şükür dedi

ulan hain herif sanki koltuğunu gasp etmişler de zorla cengizi başkan yapmışlar gibi davraniyor.
Mağduru oynuyor delireceğim

Potansiyel hirsizlar hirsizi akladi.
Gerci ulkede genel anlmda boyle

Kulüp satılmalı demiyoruz boşuna. Hırsızı göz göre göre onayladılar. Böyle bir rezalet olabilir mi?

Bu kulüp taraftara açılmadığı sürece bir cacık olmaz bizden.

Mayısta yeniden başkan olacak

Galatasaray'dan soğuttular adamı

TapaTalK

Şimdi uefa'dan ceza gelirse görürüm ben sizleri.

Duruşun çakalları korkutuyor başganım :(

MdGMvk.jpg

Tez zamanda satılır inşallah kulüp artık borçların artışı beni üzmek yerine sevindirecek herhangi birinin elinde olması bu liselilerden iyidir

Jet hızıyla ibralar olacak sonra denetim kurulları ama en önemli mesele bütçede salonda kimse kalmayacak. Halbuki borç için sabah 10dan beri konuşanların atladığı borcu bütçe hataları oluşturuyor. Basketbol-voleybol-diğer branşların 2018 bütçesi galatasarayın geleceğini belirleyecek ama millet dursun ibra olacak mı olmayacak mıya takmış bak üstat bu forumda bile kimse bütçeleri merak etmiyor...Bense heyecandan öleceğim takım bütçeleri için...
Haklısın bütçe çok önemli.Ama ibra büyük bir konu olduğundan ve Dursun Özbek'i çoğumuz sevmediğinden normal bu durum.

Geri
Üst Alt