2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Takip Başlığı

Parayı basıp klübe üye olacağım böyle olmayacak bu işler

Alemin Tek Kralı

Konu IBB veya Beşiktaş olunca nasıl da ballandıra ballandıra konuşuyor.

sent via GSC

Ya bu forumda su adamin benim attigim mesajlardan alinti yapip satasmasini onleyecek bir ferdi vahit yok mu ?

Buraya kongrede olan biteni aktarmak icin girdim , burada da mesajlarimi kovalayip satasiyor

Benim yetkim yok mucadele edemiyorum , adminler de kusura bakma uyuyorsa bu kadar soylememe ragmen , yazmiyorum daha buraya .

Mecbur muyum ben bu adamin mesajlarimi arayip satasma amacli konusmalarina .. biz yapsak konudan atarsiniz , adaletine guvenmiyorum Gsc admin kurulu kusura bakmayin

Yetti artik , engelle diyoruz yapmiyor tum amaci satasmak , demek ki yonetimin de istegi bu adamla ayni

Sevgiler

20 bin ayarla üye yaparız dediler
Çokta zor değil

Alemin Tek Kralı

Amca çok kötü konuşuyor harbiden baydı. Kısa ve öz geçse çok daha iyi olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Shabani Nonda - Detaillierte Leistungsdaten

24 mac 16 gol 2 assist. Manyak formdaydi hemde.

Sana sunu söylim. Polat ve Yönetimi Melo gibi bir oyuncuyu ne alabilirdi, ne de gecinebilirdi. Keita ve Lincoln'e "Problem"li diyen adamlar, burada ilk olayda kovarlardi adami.

Vizyonsuzluk budur iste . Polat benim icin Baskanlarin Kocamani'dir

O kadar formda olan bir oyuncu futbolu birakir mi? Sözlesmesini feshediltikten sonra bir tane ciddi talibi olmaz mi? Sahada yürüyordu adam.

Elano kagit üstünde Melo'dan cok mu geriydi? M.City'den geldi ve Brezilya milli takimina cagriliyordu. Lincoln'ün problemli biri oldugu yalan degil. Melo da problemli bir adamdi ama katkisi üst düzeydi. Riera'yi odaya kapatip döven, sezon kamplarina her sene en gec gelen adam Melo ama katkisi üst düzey diye sineye cekiyorduk. Lincoln katki verse de belli bir seviyenin üzerine cikamadi cünkü TSL fizigin ön plana ciktigi bir lig.

Keita'yi satma nedenleri maliydi, yapilan aciklamalarin önemi yok. Sneijder'in gönderilmesinden sonra yapilan aciklamalarin gercegi yansitmamasi gibi.

Su yaptigin yorumlari 2008-09 sezonu yada 2009-10 sezonu basinda yapmis olsaydin bir anlami olurdu ama sportif basari gelmedikten sonra gömmek kolay. Polat yönetimi kagit üzerinde bugüne kadar kurdugumuz en iyi 5-6 kadrodan birini kurdu.

muhaliflerin konuşması lazım

En son Dursun başkanlıktan şutlandığı gün girmiştim foruma bugün de ibra edilmediğini görmek için geldim. Ne çok şey değişmiş forumda:oops:

Şuna bak be yazıklar olsun

IMG_1297.webp

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursunun içind e gezdiriyorlar hala ibra olursa geçmiş olsun

Alemin Tek Kralı

Galatasaray'ı resmen soymuş Dursun Özbek denilen şahsiyeti muhterem olmayan sözde Galatasaraylı.

Dursun 100% ibra edilir. Kavga etmeye basladilar bile. Bosuna bakiyoruz.. Yazin da secime girer

Geri
Üst Alt