2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Takip Başlığı

İyi laf soktu konuşacaktı vazgeçti. Esasında hissim bu genel kurulların belli bir yönde kaydırıldığı dedi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koyuncuoğlu adamdır net!

İbrahim Ziyal da döktürüyor ama hamasi konuşmadığı için dikkat çekmiyor...

Mention attigin icin yaziyorum . Bundan sonra bir adminin apacik kayirdigi bu arkadasin bana satasmalarina mudahale edilmedigi hic bir basliga yazmayacagim

Zira 2-3 haftadir bu forumda adalet kalmadi , bu vesile ile namik a ozellikle tesekkur ediyorum , o vekalet ederken hersey cok daha adil yuruyordu

Bir iki haftaya ilgili arkadasin satasmadigi baslik kalmayacagindan , soz konusu admin de kayirmaya devam edeceginden basliklar da tukenecektir ve sonunda kurtuluyorsunuz diyebilirim benden , mujdeliyorum sonunda :)

Soz konusu arkadasa da elini cabuk tutup her baslikta gerekli satasmalari yapmasini ve sureci hizlandirmasini oneriyorum . Artik son 1 haftada her sey meydanda

Mention attigin icin yaziyorum . Bundan sonra bir adminin apacik kayirdigi bu arkadasin bana satasmalarina mudahale edilmedigi hic bir basliga yazmayacagim

Zira 2-3 haftadir bu forumda adalet kalmadi , bu vesile ile namik a ozellikle tesekkur ediyorum , o vekalet ederken hersey cok daha adil yuruyordu

Bir iki haftaya ilgili arkadasin satasmadigi baslik kalmayacagindan , soz konusu admin de kayirmaya devam edeceginden basliklar da tukenecektir ve sonunda kurtuluyorsunuz diyebilirim benden , mujdeliyorum sonunda :)

Soz konusu arkadasa da elini cabuk tutup her baslikta gerekli satasmalari yapmasini ve sureci hizlandirmasini oneriyorum . Artik son 1 haftada her sey meydanda

O degilde niye bosaldi orasi bu kadar. Birde ne zaman resmi olarak ibra edilecek hain herif?

ibra edecegm diyen agzinin ***

Konuştu konuştu ibra edeceğim dedi.

Su an konusan adam ne anlatiyor yav.

Ndiaye ye kim yasli dedi :D Yetersiz diyenler oldu (ben), cok fazla paraya alindi diyenler oldu(ben), kazma falan diyenler oldu ama yasli diyen cikmadi hic.

Ha Dursunu ibra edecegim diyerek de niyetini belli etti hirbo.

Bu lafın bana ise boş yere çatma bana.

İbrahim Göknar da özlediğimiz eski galatasaraylı konuşmalarından birini icra ediyor irticalen çok şükür yaş ilerledikçe her şey normale dönüyor...

Geri
Üst Alt